Demonii călătoresc prin porţi interdimensionale pentru a înşela şi a corupe omenirea! Adevărul despre „porţi stelare”, portaluri şi „îngeri căzuţi”…


portal demonicUnele persoane implicate în diverse forme de vrăjitorie cred că „îngerii căzuți” din Biblie ar fi ființe spirituale „bune”, care veghează peste fiecare portal care leagă toate lumile împreună. Ei sunt priviţi ca o rasă spirituală, ca zeități, sau, de cele mai multe ori, ca spirite ale celor „patru elemente”. „Îngerii căzuţi” sunt recunoscuţi sub diferite nume, printre care se numără „Cei Vechi” sau „Stăpânii teribili ai spaţiilor exterioare”. Cu toate acestea, noi ştim foarte bine ceea ce sunt ei cu adevărat: Nephilim, demoni, spiritele rele. Uneori, aceste fiinţe demonice ajung în tărâmul nostru prin ceea ce se numește portal.

Din păcate, o mulțime de oameni sunt înșelați de aceste portaluri. Ei caută să intre în contact cu aceste „entități demonice”, crezând că se află în contact cu ființe din alte dimensiuni. Dar, aceste entități demonice au lucrat de când Lucifer și o treime din îngerii din cer s-au răzvrătit împotriva lui Dumnezeu. Ei lucrează cu sârguință de atunci pentru a distruge omenirea. Aceste ființe sunt în mod constant în mișcare între aceste dimensiuni ale Universului, folosind portalurile, în scopul de a induce în eroare întreaga umanitate. Uneori, ei iau forma unor „discuri metalice”sau „farfurii zburătoare”, înşelându-i pe oameni, care cred că ar fi vorba de „OZN-uri” extraterestre.

Cei mai mulți dintre noi sunt familiari sau au auzit termenul de „viteza luminii”. Acest fenomen interzice materiei de a călători, dincolo de limitele acestei viteze, în interiorul Universului nostru. Viteza luminii este, astfel, ca un fel de semn de oprire. Creatorul nostru a construit în sistem limite automate, cum ar fi viteza luminii. Motivul? Pentru a opri răspândirea păcatelor în lume, ca urmare a acţiunii entităţilor demonice, situate în alte dimensiuni. Omenirea este limitată la viteza luminii, pentru a nu obține intrarea în alte lumi. Dar, se pare că omul biblic ştia de această limitare și a construit „Turnul Babel”, o construcţie-simbol al depăşirii acestei lumitări.

Încercarea oamenilor de a crea portaluri nu este nimic nou sub Soare. Omenirea a încercat să le creeze încă de la Turnul Babel. Este uimitor că peste tot în lume, grupuri de oameni depun eforturi uriaşe pentru a deschide aceste portaluri, crezând că ființe pozitive și prietenoase vor veni prin ele; totuși, acest lucru nu este adevărat. Biblia spune clar că Satana poate să apară ca un înger de lumină și că el este tatăl minciunii. De asemenea, ne spune că Satana vine, prin aceste portaluri, să omoare, să fure și să distrugă.

Când un portal se activează, timpul poate fi suspendat. Căile de acces dimensionale sunt deschise şi adesea apar aşa-zisele întâlniri cu OZN-uri. Va apărea un vortex, un nor sau o ceață. Multe vizualizări de OZN-uri urmează acest model și sunt legate de aceste evenimente, deschiderea portalurilor. Dar acestea nu sunt altceva decât deschideri în această dimensiune dintr-o altă dimensiune. Întrebarea care se pune e: cu ce scop?

Lucifer, încă de la început, a încercat să țină omenirea în întuneric, distruge orice informații adevărate. Cartea lui Enoh, Cartea Jubileelor și Cartea Uriaşilor sunt exemple de informaţii pe care „îngerii căzuți” au încercat să le distrugă, pentru ca omenirea să nu afle adevărul.


Lasă un comentariu