Fiica lui Michael Jackson rupe tăcerea: „Tatăl meu a fost omorât!” Oare de către cine?


Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a dat un interviu şocant pentru celebra revistă „Rolling Stones”. Deşi are numai 18 ani, Paris a văzut și a trecut prin lucruri îngrozitoare, care au fost asociate adesea cu partea întunecată a industriei de divertisment. În 2013, fiica lui Michael Jackson a fost trimisă la un centru de tratament în urma unei încercări de sinucidere, tăindu-şi venele cu un cuțit de bucătărie și luând numai puțin de 20 de tablete de ibuprofen.

Dar, revenind la interviu, priviţi puţin coperta revistei „Rolling Stones” în care apar simboluri sfinte, alături de simboluri oculte. Astfel, se observă un halou în spatele capului lui Paris, mâna se află în poziţie de binecuvântare, iar la gât apare un pandantiv cu simbolul fulgerului. Haloul din jurul capului şi mâna în poziţie de binecuvântare îi creează lui Paris o aură de sfântă, însă simbolul fulgerului este unul ezoteric, având semnificaţia de „înger căzut”, de Lucifer. Astfel, se combină într-un mod bizar binele şi răul.

Însă, cel mai şocant lucru îl spune Paris Jackson despre moartea tatălui său, Michael Jackson (în 2009), care n-a murit accidental (aşa cum e versiunea oficială), ci pur şi simplu a fost omorât.

„Absolut c-a fost omorât. E evident; toate lucrurile indică asta. Pare a fi o teorie a conspiraţiei, o prostie, dar fanii adevăraţi şi toţi din familie ştiu asta. Totul a fost o înscenare”, a spus Paris.

Dar, cine l-ar fi vrut mort pe Michael Jackson? Paris a făcut o pauză de câteva secunde, căutând un anumit răspuns, şi apoi a zis: „O mulţime de oameni”. Iar Paris vrea răzbunare pentru asta, cel puţin justiţie…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock