Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Conspiraţia razelor ultraviolete: radiaţia solară nu e dăunătoare sănătăţii!

129

blankDe câte ori vi s-a spus să vă daţi cu creme de protecţie solară în zilele când soarele arde foarte puternic? Dacă aţi fi american, conform unei statistici a Institutului Federal de Statistică, până la împlinirea vârstei de 21 ani, vi s-a repetat acest lucru, numai puţin de…8.463 de ori! Şi de ce? Pentru că vi s-a indus ideea că radiaţia ultravioletă este dăunătoare sănătăţii dvs., dar singurul lucru pe care radiaţia ultravioletă o afectează este doar portofelul dvs.

Conform cercetătorilor ştiinţifici Dr. Matthew Kingston-Brown şi Dr. Harold Schafferton, radiaţia ultravioletă nu este deloc dăunătoare. De fapt, ea este esenţială pentru starea de sănătate a omului. “Radiaţia ultravioletă nu este deloc demonul pe care l-au portretizat agenţiile guvernamentale de sănătate şi mass-media”, afirmă Dr. Kingston-Brown. “Corpul dvs. trebuie să absoarbă o cantitate mare de ultraviolete pentru a menţine pielea într-o stare corespunzătoare, prin care să respingă infecţiile şi să ajute la refacerea celulelor dermale”. Dr. Schafferton explică, de asemenea: “Arsura produsă de soare nu este un semn grav de distrugere a pielii. Dacă mănânci prea mult zahăr, devii hiperglicemic, dacă bei prea mult vin, devii beat. La fel, dacă absorbi prea multe ultraviolete, veai avea parte de o arsură dureroasă de soare, dar lucrul acesta nu cauzează cancer de piele! Acest cancer e rezultatul poluării aerului şi al…cremelor de protecţie solară!”

Cei doi doctori afirmă că au descoperit un adevărat complot prin care oamenilor le este indusă ideea că ultravioletele sunt dăunătoare. “Dacă crezi că ultravioletele îţi vor da cancer, atunci te vei duce să cumperi produse pentru a te proteja de el. E o adevărată conspiraţie realizată foarte inteligent”, afirmă Dr. Kingston-Brown. Aşadar, oamenii sunt convinşi cât de dăunătoare le sunt razele ultraviolete şi îşi vor cumpăra produsele de protecţie solară. Dar aceste creme de protecţie au diferite chimicale în ele, care le fac să fie nu doar dăunătoare sănătăţii pielii, dar mai şi creează o anumită dependenţă în folosirea lor.

Oamenii vor continua să cumpere creme de protecţie solară în timpul lunilor de vară până iarna. În timpul lunilor friguroase, oamenii nu ies atât de mult afară, aşa că renunţă în a mai folosi aceste creme. Atunci, însă ei vor cumpăra medicamente împotriva gripei şi răcelii. Produse de aceleaşi companii care fabrică cremel de protecţie solară. Dar, precum se ştie nu există niciun medicament eficient împotriva gripei şi răcelii. Dar marile companii farmaceutice şi de cosmetice vor ca oamenii să le cumpere produsele, indiferent de cât de “bune” sau nu ar fi ceea ce oferă. “Noi (Dr. Kingston-Brown şi Dr. Schafferton) suntem foarte îngrijoraţi cu privire la această conspiraţie care se perpetuează de mult timp, dar ce putem face noi? Nu suntem decât doi oameni de ştiinţă care vrem să alertăm oamenii asupra riscului prin care se expun folosind aceste produse”.

Concluzia finală: NU FOLOSIŢI CREME DE PROTECŢIE SOLARĂ!

Orgoni Crystal