O echipă TV din California a fost dată dispărută după ce a filmat nişte ruine spectaculoase găsite sub gheţurile din Antarctica! Se pare că militarii americani au găsit filmarea, dar ei neagă aşa ceva… Ce ni se ascunde?


Antarctica echipajO echipă de televiziune din California care lipseşte din noiembrie 2002, o filmare lăsată în urmă și o misiune a forţelor speciale ale Marinei Americane – toate acestea sunt elementele-cheie ale unei poveşti care pretinde că o mulţime de ruine antice au fost găsite sub gheaţa din Antarctica. Acest lucru e în conformitate cu spusele arheologului și aventurierului Jonathan Gray, de la World Education Research.

Gray spune că guvernul american va încerca să blocheze difuzarea unui film găsit de către Marina Americană în Antarctica, acesta dezvăluind faptul că săpături arheologice masive sunt în curs de desfășurare la 3.200 de metri sub gheață. Echipa de filmare a lui AtlantisTV, cea care a filmat videoclipul, încă lipsește.

Avocații lui AtlantisTV au subliniat faptul că preocuparea principală a companiei a fost legată de siguranța echipajului. Ei au declarat că s-ar opune cu fermitate oricăror încercări de a cenzura materialele filmate, care sunt, în mod clar, de interes public. În plus, continentul îngheţat al Antarcticii nu aparţine niciunei naţiuni, aşa că SUA nu are nicio jurisdicție acolo.

„Acel film este proprietatea lui AtlantisTV”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei. „Noi l-am filmat, ne aparţine. Și, de îndată ce va ajunge la noi, îl vom difuza. Sfârşitul poveştii”.

Antarctica civilizatie 1

Şi totuşi filmul a ajuns în mâinile Marinei Americane. Cercetătorul Jonathan Gray susţine că doi ofițeri de marină care au văzut filmarea au povestit conţinutul cercetătorilor de la National Science Foundation (NSF), după întoarcerea lor la staţia Scott-Amundsen de la Polul Sud. Ofiţerii au povestit că au văzut nişte ruine spectaculoase în Antarctica şi alte lucruri în care nu puteau pătrunde.

Marina Americană neagă în mod oficial că s-ar afla în posesia vreunui film realizat de echipa dispărută a lui AtlantisTV, însă surse anonime au declarat că militari americani au găsit filmarea într-o zonă abandonată aflată la 160 de kilometri vest de Staţia Vokstok.

Oricum, sub gheţurile Antarcticii se găsesc multe enigme şi poate că într-o bună zi vom ajunge la concluzia că pe acest continent a existat odată o civilizaţie avansată, poate chiar mitica civilizaţie a Atlantidei.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock