Noi mistere descoperite în Antarctica! Ce se vede pe o fotografie: soldaţi care urmăresc o creatură uriaşă sau statui enigmatice?


Utilizatorul Wayne Wells de pe Facebook crede că a făcut o descoperire interesantă pe pagina grupului de Facebook „Antactica Archeology”. Potrivit domniei sale, pe Google Earth s-ar vedea nişte soldați care urmăresc o creatură gigantică care se îndreaptă spre o deschidere uriașă din regiunea terestră a zonei Queen Maud din Antarctica.

Astfel, într-o fotografie de pe Google Earth se pot vedea mai multe puncte care lasă urme pe zăpadă/gheaţă, Wayne Wells identificându-i cu nişte militari. Ceva mai încolo, se poate observa ceea ce ar putea fi un fel de creatură, care, conform estimărilor domnului Wells, ar avea cel puţin 10 metri înălţime.

Să fie într-adevăr vorba de nişte soldaţi care urmăresc o creatură? Vedeţi fotografiile de mai jos:

Totuşi, un alt utilizator sugerează că n-ar fi vorba de soldaţi, întrucât în 2016 (la 6 după fotografiile de mai sus, ce au fost făcute în 2010), punctele se găsesc tot acolo, ceea ce demonstrează faptul că ar fi vorba de structuri fixe (poate statui misterioase sau chiar resturile unei păduri din vechime). Oamenii de ştiinţă au spus mai demult că, în trecut, Antarctica ar fi fost o zonă plăcută, locuibilă, cu multe păduri şi vietăţi…