Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Ceva se întâmplă în spaţiu! În SUA a fost filmat noaptea un cer violet incredibil…


O filmare bizară din Cleveland (Ohio, SUA), care prezintă cerul nopţii care s-a transformat în violet, i-a lăsat pe cei din on-line fără cuvinte.

Videoclipul ne arată o nuanță de violet pe cerul nopţii, care apare în fața unui şofer din Cleveland. Pentru a demonstra că această culoare nu este doar rezultatul reflecțiilor din geamul maşinii sale, bărbatul își scoate telefonul din mașină, iar cerul tot purpuriu rămâne!

„Filmarea e făcută afară, pe geam! E o nebunie”, spune el în filmare. „Uitaţi-vă la cer, e o nebunie!” Videoclipul ciudat a fost postat de utilizatorul YouTube Jbreez216 pe 13 octombrie 2018. De atunci, câteva sute de mii de vizualizări au fost înregistrate, după ce video-ul a fost repostat de canalul conspiraționist denumit securityteam10.

Cei care au vizionat videoclipul, au avut tot felul de idei ce-ar putea fi:
– „Aceste ceruri strălucitoare par suspecte”;
– „Trebuie să se fi întâmplat ceva în spațiu”;
– „Cerurile colorate trebuie să fi fost cauzate de energie, fotoni și electroni”.
– „Cerul acela violet este unul cu adevărat nebunesc. Asta m-a făcut să fiu confuz, deoarece nu am putut găsi vreo explicație”.

Dar un alt utilizator a avut o explicație mai logică. „Cerul violet este un fenomen pre sau post-furtună (uragan / furtună tropicală) cauzat de fenomenul refracţiei luminii în norii de ploaie”.

Sursa articolului (traducerea şi adaptarea proprie): dailystar.co.uk