Alte sunete grave şi apocaliptice… de data aceasta se aud în Istanbul (Turcia)!


Scriam în articolul de ieri – În Irlanda, zilele acestea se aude un „sunet al cerului” grav, apocaliptic, ce pare că vine din Cosmos… Ce Dumnezeu o mai fi!? – despre un videoclip postat de un utilizator, aflat lângă Drogheda (unul dintre cele mai vechi oraşe din Irlanda) şi în care se poate auzi un sunet grav, apocaliptic, ce pare că vine din Cosmos.

Dacă credeţi că doar prin Irlanda se poate auzi aşa ceva, vă înşelaţi. Se pare că noaptea, când e mai linişte şi lumea e mai puţin agitată, acelaşi sunet se poate auzi şi în Turcia, în Istanbul, cel mai mare oraş turc. O cititoare din această ţară mi-a trimis pe Facebook mai multe linkuri din Istanbul, înregistrate în noaptea de 13/14 aprilie 2020, şi în care se poate auzi acelaşi sunet ciudat.

De exemplu, vă rog să vă uitaţi pe acest videoclip YouTube din Istanbul… veţi auzi sunetele bizare, dar acestea diferă de sunetele din oraşul din Irlanda. E ciudat că aceste zgomote se înregistrează în această perioadă, în mai multe locuri din lume. Mă gândesc că nu doar în Irlanda sau Turcia; probabil că o mai fi şi alte locuri din lume, dar încă nu le-am descoperit până în prezent.

Despre ce-o fi vorba totuşi? Urmăriţi acest videoclip YouTube din Istanbul.