Alte sunete grave şi apocaliptice… de data aceasta se aud în Istanbul (Turcia)!


Scriam în articolul de ieri – În Irlanda, zilele acestea se aude un „sunet al cerului” grav, apocaliptic, ce pare că vine din Cosmos… Ce Dumnezeu o mai fi!? – despre un videoclip postat de un utilizator, aflat lângă Drogheda (unul dintre cele mai vechi oraşe din Irlanda) şi în care se poate auzi un sunet grav, apocaliptic, ce pare că vine din Cosmos.

Dacă credeţi că doar prin Irlanda se poate auzi aşa ceva, vă înşelaţi. Se pare că noaptea, când e mai linişte şi lumea e mai puţin agitată, acelaşi sunet se poate auzi şi în Turcia, în Istanbul, cel mai mare oraş turc. O cititoare din această ţară mi-a trimis pe Facebook mai multe linkuri din Istanbul, înregistrate în noaptea de 13/14 aprilie 2020, şi în care se poate auzi acelaşi sunet ciudat.

De exemplu, vă rog să vă uitaţi pe acest videoclip YouTube din Istanbul… veţi auzi sunetele bizare, dar acestea diferă de sunetele din oraşul din Irlanda. E ciudat că aceste zgomote se înregistrează în această perioadă, în mai multe locuri din lume. Mă gândesc că nu doar în Irlanda sau Turcia; probabil că o mai fi şi alte locuri din lume, dar încă nu le-am descoperit până în prezent.

Despre ce-o fi vorba totuşi? Urmăriţi acest videoclip YouTube din Istanbul.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock