O creatură bizară de 2,5 metri înălţime a fost filmată în Munţii Stâncoşi din SUA


Atunci când Tanner Hargis, pe 23 martie 2019, se afla în curtea din spate a casei sale, observând o locație din apropiere, Vârful Lone din Munții Stâncoşi (SUA), el văzu o creatură care se îndrepta spre muntele de zăpadă.

Hargis a reușit să filmeze întreaga scenă, iar ulterior filmul a fost trimis unui grup de cercetare a creaturilor necunoscute – Rocky Mountain Sasquatch Organization. Potrivit lui Hargis, creatura se afla la 2.600 de metri înălţime, şi, prin estimare, părea a fi înaltă de circa 2,5 metri. Brațele creaturii păreau că îi atârnă pe lângă corp, ajungând până la genunchi.

Ţinând cont de locul unde a fost observată, pare puțin probabil că a fost un om (excursionist) care se deplasa pe munte, deoarece condițiile de atunci ar fi fost deosebit de periculoase pentru mers.

Organizația Rocky Mountain Sasquatch a fost în zonă la 3 ore după ce a fost filmată creatura, scanând vârfurile și crestele montane, încercând să descopere creatura gigantică, care ar fi trebuit să fie celebrul „Bigfoot”, ce a fost văzut deseori în zonele montane din Utah.

Acesta este linkul către videoclipul YouTube.