O creatură bizară de 2,5 metri înălţime a fost filmată în Munţii Stâncoşi din SUA


Atunci când Tanner Hargis, pe 23 martie 2019, se afla în curtea din spate a casei sale, observând o locație din apropiere, Vârful Lone din Munții Stâncoşi (SUA), el văzu o creatură care se îndrepta spre muntele de zăpadă.

Hargis a reușit să filmeze întreaga scenă, iar ulterior filmul a fost trimis unui grup de cercetare a creaturilor necunoscute – Rocky Mountain Sasquatch Organization. Potrivit lui Hargis, creatura se afla la 2.600 de metri înălţime, şi, prin estimare, părea a fi înaltă de circa 2,5 metri. Brațele creaturii păreau că îi atârnă pe lângă corp, ajungând până la genunchi.

Ţinând cont de locul unde a fost observată, pare puțin probabil că a fost un om (excursionist) care se deplasa pe munte, deoarece condițiile de atunci ar fi fost deosebit de periculoase pentru mers.

Organizația Rocky Mountain Sasquatch a fost în zonă la 3 ore după ce a fost filmată creatura, scanând vârfurile și crestele montane, încercând să descopere creatura gigantică, care ar fi trebuit să fie celebrul „Bigfoot”, ce a fost văzut deseori în zonele montane din Utah.

Acesta este linkul către videoclipul YouTube.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO