Un artefact „anti-gravitaţional” a fost descoperit pe ţărmul Mării Baltice! La ce-o folosi?


Acest artefact (pe care îl puteţi vedea în articolul de faţă) a fost descoperit pe ţărmurile Mării Baltice. Cel care a găsit artefactul şi i-a dat share pe Facebook l-a numit drept „obiect anti-gravitaţional”. Oare ce-ar putea fi? Sunt mai multe idei, pe care am să le enumăr mai jos:

1) Un comutator de contact – Dumnezeu ştie ce aparatură/tehnologie ar putea activa.
2) Dacă e compus din magnetit, n-ar fi exclus să fie vorba de o busolă antică.
3) O hartă stelară antică.
4) Un vitezometru sau un tahometru.

Întrebarea care se pune următoarea? De ce persoana care a postat artefactul a considerat că ar avea proprietăţi anti-gravitaţionale? Cum le-a verificat?Interesant e faptul că locul găsirii artefactului: ţărmurile Mării Baltice. Precum se ştie, la începutul anului 2012, o ştire a explodat în mass-media internaţională: faptul că pe fundul Mării Baltice a fost descoperit un obiect neidentificat, asemănător unui OZN, de către o companie de explorări subacvatice. Obiectul misterios are un diametru de 60 de metri, de mărimea unui avion Jumbo Jet. Atunci când o echipă de cercetare a încercat să se apropie de obiectul misterios de pe fundul mării, s-a observat că acesta emitea unde electromagnetice misterioase ce împiedică funcţionarea oricărui aparat electric în apropiere. Deşi mulţi cred că este totuşi un obiect de origine artificială, însă nu s-a ajuns la o concluzie privind vechimea sa. Dacă unii cred că ar fi un submarin scufundat din timpul celui de-al doilea război mondial, alţii spun că obiectul ar avea o vechime de sute de mii de ani! Citiţi mai multe în acest articol: Noi date despre misteriosul obiect de pe fundul Mării Baltice: are o vechime de cel puţin 140.000 de ani! Cine l-a construit!?

 

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock