Site de secrete, stiinta si metafizica

O bizară zăpadă neagră s-a aşternut în Siberia. Care e cauza?

57

În Siberia se întâmplă multe lucruri ciudate, iar această zonă a atras atenţia începând cu anul 1908, când a avut loc misteriosul fenomen “Tugunska”. Iar ultimul lucru bizar care s-a întâmplat acolo pare a fi o enigmatica “ninsoare neagră” care s-a aşternut într-o regiune minieră din Siberia. Iar imaginile cu această “ninsoare neagră” au fost postate pe mai multe conturi de YouTube ale locuitorilor.

Într-unul dintre videoclipurile postate online pe YouTube, care a fost filmat în Kiselovsk, care este un oraș din regiunea Kuzbass (Rusia), poate fi văzută o femeie care conduce pe lângă mormane de zăpadă neagră. Aceeași zăpadă acoperă zone de joacă pentru copii și grădini de bloc. Presa rusă a descris aceste scene drept „post-apocaliptice”.

Se spune că praful de cărbune provenind din numeroasele mine de suprafaţă ar fi de vină pentru zăpada neagră. Precum a declarat un activist ecologist, este mai greu să găsești zăpadă albă decât zăpadă neagră în timpul iernii. Praful de cărbune conține mai multe metale periculoase, inclusiv arsen și mercur.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie