Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

O creatură „extraterestră”, provenind de pe fundul mării, a îngrozit Internetul


Foto: captura pagina de Facebook Sarah Vasser-Alford

O creatură marină, cu un aspect absolut bizar, capturată de o persoană în largul coastei Alaskăi a fascinat Internetul. Filmarea publicată arată creatura marină cu zeci de tentacule, care pulsează încet în mâna unei persoane. Însă, atunci când persoana întoarce creatura, totul devine ca o recuzită dintr-un film horror: tentaculele acestei fiinţe provin dintr-un fel de „centru” sângeros. Astfel, pare că această făptură monstruoasă provine din seria de filme SF de groază „Alien”.

Sarah Vasser-Alford a postat clipul pe Facebook, de atunci acesta având peste 1 milion de vizualizări. „Sper că ai pus-o la loc”, a scris unul. Altul a adăugat: „Această fiinţă mă face să mă simt groaznic”. „Trebuie lăsată acolo unde-i locul: în mare”, a spus al treilea.

Însă alți utilizatori cred că creatura neobișnuită ar putea fi pur și simplu „stele de coș” (din familia ascidienilor), care este strâns legată de „stelele de mare”. Ele se târăsc pe fundul mării, folosind brațele flexibile și pot trăi până la 35 de ani.

Nu este pentru prima dată când locuitorii misterioşi din adâncurile mării au fost surprinși de camerele foto/video. O creatură de mare „preistorică”, cu cap de crocodil și coadă cu dinți, i-a speriat recent pe localnici pe o plajă din Canada.

Foto: captura pagina de Facebook Sarah Vasser-Alford
Foto: captura pagina de Facebook Sarah Vasser-Alford