O formaţiune noroasă ciudată fotografiată în judeţul Mureş ia forma unei gigantice farfurii zburătoare elipsoide…


Probabil că deja „ne-am obișnuit” noi, românii, ca să avem parte de fenomene meteorologice extreme (vijelii, tornade, „nori monstruoşi”), începând cu sfârşitul lunii aprilie 2019 şi continuând şi cu luna mai 2019. Dacă pe 30 aprilie 2019 în județul Călărași s-a format o tornadă cum n-a mai fost văzută în România (vedeţi articolul de atunci – Tornada de la Călăraşi de la finalul lunii aprilie – ceva incredibil pentru România! Fenomen natural sau armă meteorologică?), pe 2 mai 2019, la Vama Veche au fost observaţi nişte nori de furtună incredibili (vedeţi articolul După “tornada de la Călăraşi” de pe 30 aprilie 2019, la Vama Veche, pe 2 mai, au fost observaţi nişte nori “monstruoşi”. Câte coincidenţe…).

În aceeaşi serie cu fenomenele meteor extreme se înscrie şi fotografia din acest articol, realizată pe 17 mai 2019 la Ideciu de Jos (judeţul Mureș), fotografie realizată de Chirilă Mădălin de pe Facebook şi preluată de pagina de Facebook „Severe Wheater Alert Romania”, pagină specializată în prezentarea fenomenelor meteo extreme.

Ce e interesant la formaţiunea de nori de la Ideciu de Jos îl reprezintă faptul că formaţiunea de nori ia forma unui disc eliptoidal, ce se aseamănă mult cu o farfurie zburătoare gigantică. Există unii conspiraţionişti şi teoreticieni ai fenomenului ozenistic / extraterestru care spun că OZN-urile venite din alte lumi se pot deghiza în formaţiuni noroase. Eu nu spun acum că ceea ce s-a văzut pe 17 mai 2019 la Ideciu de Jos ar fi fost o farfurie zburătoare gigantică, dar ar trebui să fim mai deschişi şi să nu mai respingem nicio posibilitate…