O rază laser misterioasă loveşte un vulcan în Japonia, făcându-l să erupă!?


Sakurajima este unul dintre cei mai activi vulcani din Japonia, fiind situat în insula sudică Kyushu, la o altitudine de 1117 de metri. Sakurajima este un con formant în caldeira Aira, aceasta caldeiră formându-se acum 22.000 de ani. Vulcanul in sine are trei vârfuri: Kitadake (de Nord), Minamidake (de Sud) si Nakadake (Central).

Erupția din 1779 a fost precedată de cutremure violente și apoi o erupție violentă a început pe conul din partea de sud. Erupțiile violente au continuat timp de o zi cu scurgeri masive de lavă care au ajuns până în mare. După această erupție au mai avut loc altele 10, una dintre ele provocând și un tsunami. Dar una dintre cele mai devastatoare erupții, de când sunt monitorizate aceste, a fost cea din 1914.

De ce am făcut toată această introducere? Pentru că Sakurajima a erupt din nou în decembrie 2020 şi, aşa cum putem observa într-un videoclip YouTube, chiar cu 1 secundă înainte de erupţia vulcanică propriu-zisă, se observă o misterioasă rază verde ce coboară din cer. E ca şi cum raza laser „iniţiază” erupţia!? Observaţi mai jos seria de imagini, extrase de pe videoclip:

Conform fizicianului iranian Nassim Haramein, OZN-urile există şi ele vin din alte locuri din Univers, folosindu-se de Soare, dar şi de vulcanii de pe Terra, ca „porţi stelare”. Fizicianul iranian consideră că vulcanii ar reprezenta poarta către gaura neagră a Pământului, locul de unde ar veni marea majoritate a OZN-urilor. Astfel, se explică de ce există o atât de mare prezenţă ufologică în jurul vulcanilor activi.

 


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock