Nu se poate aşa ceva! În Anglia, norii au şi forme de… cub! Dovada că trăim într-un fel de matrix?


O filmare din Anglia arată ceea ce pare a fi un nor perfect în formă de cub care plutește pe cer. Fenomenul rar al cerului a fost surprins recent de Megan Coombs, în timpul unei vizite la un sit din Surrey, cu numele înfricoșător de „Devil’s Punch Bowl”, adică, în traducere aproximativă, „Castronul diavolului”. Martora a declarat că a observat ceva foarte suspect în legătură cu norul în formă de cutie de pe cer, care pare să aibă una dintre părțile sale iluminate de soare.

Nu este prima dată când au fost observați nori pătrați sau dreptunghiulari, unii spunând că acești nori se formează ca urmare a geoingineriei / modificării vremii. În 2014, prezentam cazul unui nor perfect dreptunghiular, care a fost văzut în Marea Britanie (Locuitorii dintr-un oraş britanic au rămas muţi de uimire când au văzut pe cer un nor dreptunghiular perfect! Parcă era un covor magic zburător!). Atunci, oamenii de ştiinţă au susţinut că că norul cu formă de ciudat este unul artificial, format din vaporii de apă lăsaţi de motorul unui avion ce se deplasa în aer. Iar norul dreptunghiular din Marea Britanie arăta astfel:

nor dreptunghiular bizar

În 2019, într-un alt articol asemănător – Imensul nor pătrat fotografiat pe cer demonstrează că trăim în interiorul unui joc video cosmic, gen „Minecraft”? – discutam despre un alt nor dreptunghiular (sau pătrat – pentru că nu se vede exact întreaga formă), care a fost fotografiat dintr-un avion şi postat pe comunitatea reddit în anul 2018.

Imagine: reddit.com

În mod normal, norii ar trebui să aibă forme neregulate şi rotunde – formele drepte deja creează bănuieli. Oare trăim în mijlocul unui Matrix?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO