Imensul nor pătrat fotografiat pe cer demonstrează că trăim în interiorul unui joc video cosmic, gen „Minecraft”?


Imagine: reddit.com

Vă mai aduceţi aminte de articolul acesta din 2014 – Locuitorii dintr-un oraş britanic au rămas muţi de uimire când au văzut pe cer un nor dreptunghiular perfect! Parcă era un covor magic zburător! – în care vorbeam despre fotografierea unui nor dreptunghiular apărut în Exeter, Devon (Marea Britanie)? Atunci, oamenii de ştiinţă au susţinut că că norul cu formă de ciudat este unul artificial, format din vaporii de apă lăsaţi de motorul unui avion ce se deplasa în aer. Vântul a bătut în unghi drept, în faţa dârelor, şi, din cauza condițiilor atmosferice, cristalele de gheață s-au răspândit spre exterior, creând această formă de nor dreptunghiular.

Iar norul dreptunghiular din Marea Britanie arăta astfel:

nor dreptunghiular bizar

Cu adevărat bizar norul (dar şi explicaţia). Norii, în mod normal, ar trebui să aibă forme neregulate şi rotunde… formele drepte deja creează bănuieli. Ei bine, dar ce ziceţi de următorul nor dreptunghiular (sau pătrat – pentru că nu se vede exact întreaga formă), care a fost fotografiat dintr-un avion şi postat pe comunitatea reddit în urmă cu circa 1 an?

Imagine: reddit.com

Mulţi comentatori care au văzut această fotografie spun că ea poate constitui dovada că trăim în interiorul unui joc video cosmic, ca „Minecraft” sau, mai bine zis, în interiorul unui Matrix…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO