Trăim într-o adevărată IDIOCRAŢIE: şeful unei agenţii guvernamentale americane îşi obligă subalternii să poarte măşti chiar şi în timpul videoconferinţelor desfăşurate acasă


În ciuda datelor de până în prezent, care indică faptul că acest nou coronavirus nu este atât de mortal pe cât mass-media principală doreşte să ne convingă, măsurile luate de unii, speriaţi până la moarte de virus, continuă fără încetare. Cel mai recent exemplu ne vine de la Departamentul de Resurse Naturale din Wisconsin (SUA), o agenţie guvernamentală americană, care le-a spus angajaților săi că, începând cu 1 august 2020, vor trebui să poarte o mască chiar și în timpul videoconferințelor desfăşurate la domiciliu.

Preston Cole, de la Departamentul de Resurse Naturale, a spus într-un e-mail către angajați: „De asemenea, purtați-vă masca, chiar dacă sunteți acasă, pentru a participa la întâlnirile virtuale (cum ar fi pe Zoom sau pe o altă platformă de videoconferință), care se presupune a fi văzute de personalul din afara instituţiei. Arătaţi un exemplu de siguranță, care demonstrează că un angajat al serviciului public îi pasă de siguranța și sănătătea altora.”

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Resurse Naturale din Wisconsin, Megan Sheridan, a declarat pentru „Kansas City Star” următoarele: „Purtând o mască în timpul unei conferinţe video cu publicul larg, amintim vizual oamenilor că masca este o parte importantă în domeniul resurselor naturale în această perioadă tumultoasă”.

Sheridan a concluzionat, justificând această idee absolut IDIOATĂ: „Solicităm personalului nostru să poarte măști chiar în timpul videoconferinţelor, pentru că dacă s-ar face o captură de ecran a unei persoane din angajaţii noştri, şi ar fi scoasă din context, ar putea fi interpretată greșit sugerându-se că personalul statului nu respectă în mod corespunzător directiva guvernatorului”.

Între timp, începând cu 1 august 2020, guvernatorul statului Wisconsin, Tony Evers, a introdus obligativitatea purtărilor măștilor de orice persoană care se află într-un spațiu închis, altul decât o reședință privată. Chiar și Centrul American pentru Controlul Bolilor nu recomandă purtarea unei măşti acasă.

Se pare cu adevărat că trăim într-o idiocraţie, în vremuri în care absurdul tinde să devină normal…

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): kansascity.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock