Un presupus călător în timp din anul 2030 ne povesteşte ce se va întâmpla în următorii 12 ani


Am vorbit în ultima vreme (pe acest site) despre o mulţime de aşa-zişi „călători în timp” care spun fie că au fost trimişi din prezent pentru a vedea viitorul, fie au venit din viitor în prezentul nostru. De exemplu, într-un articol din 2016 vorbeam despre un aşa-zis „călător în timp” care pretindea că s-a născut în anul 2026 (Într-un videoclip de pe YouTube, un “călător în timp” care pretinde că s-a născut în anul 2026, ne spune cum va arăta lumea viitorului!).

Acum vom vorbi despre un alt „călător în timp”, un tânăr cunoscut sub numele de Noah, care pretinde că ar fi din anul 2030, menționând câteva detalii despre ceea ce ne putem aștepta în următorii 12 ani. Deși lucruri precum acestea sunt greu de crezut, unii s-ar putea să aibă o altă părere.

Noah a făcut un test cu detectorul de minciuni. Atunci când a fost întrebat despre fiecare întrebare din viitor, Noah l-a trecut, răspunzând cu „Adevărat” la fiecare întrebare.

Următoarele lucruri din viitor au fost destul de interesante:

* Actualul președinte american Donald Trump va fi reales în anul 2020;
* Telefoanele vor începe să crească în diagonală spre anul 2030;
* Roboții casnici încep să fie introduşi în mod treptat;
* Bitcoin este folosit din ce în ce mai mult, dar banii (inclusiv cash) sunt încă folosiţi;
* Probleme legate de încălzirea globală: America de Nord este mai caldă, în timp ce Europa este mai rece;
* Oamenii zboară spre Marte în 2028;
* Maşinile electrice pot circula cu 1000 km/h;
* Unele boli au fost vindecate – inclusiv unele forme de cancer;
* Inteligența artificială va deveni populară până în 2021.

Interviul a fost realizat de Apex TV. Cei de la Apex TV l-au mai intervievat încă o dată pe Noah. Noah a menționat anterior că această călătorie în timp a fost folosită numai de organizații de secrete de top din întreaga lume.

Un lucru de subliniat în timpul ambelor videoclipuri… Noah poartă aceeași cămașă, însă locația pare să fie puțin diferită. Ar fi putut fi înregistrată în aceeași casă, dar într-o cameră diferită. Nu este totul altceva decât o farsă?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO