Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Evidenţe şocante care arată o accelerare a schimbării polilor magnetici ai Pământului

419

blankAre loc în lume o inversare a polilor magnetici ai Pământului? Erupţii vulcanice, cutremure de pământ tot mai puternice şi mai dese, alunecări de teren, găuri apărute brusc în pământ, zgomote ciudate coborâte din cer, moartea suspectă a unor populaţii întregi de peşti şi de păsări şi multe altele. Noi dovezi șocante arată o schimbare a polilor magnetici care, dacă se va întâmpla rapid, va provoca haos în întreaga lume.

O schimbare bruscă ar distruge echilibrul Pământului atât de mult, încât ar putea declanșa cutremure letale, tsunami pe scara largă, care ar putea pur şi simplu să măture coasta de est sau de vest a Statelor Unite și a altor țări mari, erupții vulcanice atât de mari și răspândite încât norii de cenușă şi gazele degajate ar putea acoperi razele Soarelui și ar putea declanșa o nouă eră glaciară pe Terra.

Schimbările de poli pot provoca o creștere majoră a mișcărilor plăcilor tectonice, bucăţi foarte mari ale scoarţei terestre, mişcarea acestora dând naştere la cutremure şi contribuind parţial la geneza vulcanilor.

Iar în ziua de azi, există semne care arată o creștere accentuată a dezastrelor naturale și a altor incidente stranii, aparent fără legătură, care indică o posibilă inversare a polilor magnetici.

Este recunoscut pe scară largă faptul că nordul magnetic, care se află în partea de sus a globului, se mişcă spre Rusia, din poziția sa actuală de deasupra Groenlandei. Acesta s-a mutat 400 km în ultimul deceniu, iar acest lucru se accelerează.

Orgoni Crystal