Mai multe artefacte egiptene străvechi incredibile au fost descoperite în casa unui cunoscut egiptolog! Acolo se găsesc dovezi ale existenţei extratereştrilor pe Terra, dar artefactele au fost „confiscate” şi ascunse de Muzeul Rockefeller!


extraterestri EgiptMai multe artefacte străvechi egiptene au fost găsite în „complexul Giza”, dar ele au fost ulterior „confiscate” şi duse către Muzeul Arheologic Rockefeller, pentru a fi ascunse.

Pasionaţi din domeniul misterelor spun că aceste artefacte remarcabile au fost descoperite în fosta casă din Ierusalim a celebrului egiptolog Sir William Petrie. Ele ar putea rescrie istoria Egiptului antic, dar şi istoria lumii. Potrivit lui Shepard Ambellas, editorul site-ului de știri alternative Intellihub News, artefactele egiptene au fost descoperite ascunse într-o cameră secretă din spatele bibliotecii egiptologului.

Se pare că William Petrie a găsit dovada vieții extraterestre pe Pământ, înainte de a muri în 1942, dar a ales să ascundă artefactele în casa lui Ierusalim şi să nu le facă publice. Acum, Muzeul Rockefeller a intrat în posesia artefactelor, iar în prezent ele nu sunt accesibile. Oare de ce? Pentru că familia francmasonică Rockefeller are tot interesul să ascundă adevărata istorie a omenirii.

Dar, despre ce artefacte ar fi vorba? În primul rând, e vorba de două trupuri mumificate, ce au mai puţin de 1,20 de metri înălţime. Detaliile caracteristicilor fizice ale corpurilor mumificate sugerează că ele erau de origine „extraterestră”, pentru că aveau capete alungite şi ochi foarte mari, disproporţionaţi faţă de mărimea corpului.

Apoi, e vorba de nişte dispozitive mecanice extrem de avansate, incluzând un disc de aur, cu o parte de sus transparentă (vedeţi imaginea de mai jos). Potrivit lui Ambella, dispozitivele high-tech au un mecanism complicat, care este înconjurat de un tub de aur în spirală, care are mai multe sfere mici de aur și cruci atașate. Dispozitivele aveau simboluri egiptene pe ele, așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos. Sunt aceste dispozitive instrumente de navigație interstelare extraterestre?

dispozitive de aur

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO