O imagine apocaliptică! Lovendal, în costum de astronaut priveşte sfârşitul Pământului de pe Lună: „Eu v-am prevenit!” La mulţi ani 2014!


secretele lui lovendal...Un prieten al site-ului, „Xen Xey”, mi-a trimis prin email imaginea pe care o vedeţi la începutul articolului. Cu acordul dumnealui, am publicat-o pe site. Poate unii dintre voi o s-o creadă arogantă: Lovendal, îmbrăcat în costum de astronaut pe Lună, consumă bere Carlsberg, în timp ce Pământul este lovit de un asteroid imens care aduce sfârşitul lumii. Adică, mesajul ar fi acesta: eu m-am salvat (pentru că am crezut în teoria conspiraţiei), însă restul lumii nu, deşi V-AM PREVENIT.

Eu nu ştiu care este adevărul din spatele tuturor evenimentelor din lumea aceasta, însă încerc să-l aduc la suprafaţă. „Lupt”, muncesc, mă zbat să-l aflu; nu aştept explicaţiile oficiale şi nici nu le cred măcar. Pentru că, trebuie să mă credeţi că ni se ascund multe lucruri în lumea aceasta de către cei care ne conduc; dacă am afla adevărul gol-goluţ, am rămâne şocaţi, nu ne-ar veni a crede.

Deci, cum spuneam: nu pretind că deţin adevărul, însă, prin cercetarea tuturor posibilităţilor, îl pot aduce la suprafaţă. În multe articole, o să observaţi puncte de vedere contrare, care se bat cap în cap, şi asta pentru că eu nu fac decât să expun ipoteze. Nici eu nu cunosc adevărul, întrucât nu fac parte din „Sistem”; doar cei care conduc Sistemul Mondial cunosc realitatea. Dar, prin analiză temeinică, prin intuiţie, prin cercetarea unor corelaţii între evenimente ce nu par a fi legate între ele, adevărul poate străfulgera. Este exact ca un fulger în timpul unei furtuni; apare brusc şi dispare la fel de brusc. Dacă sunteţi extrem de atenţi, puteţi observa şi înţelege acel fulger; dacă sunteţi neatenţi, cu gândurile în altă parte, preocupaţi cu lucrurile materiale mărunte din viaţa de zi cu zi, puteţi pierde fulgerul. Iar acesta putea fi chiar adevărul.

Au fost multe dăţi în care m-am înşelat, dar şi dăţi în care am avut dreptate; e şi normal… suntem bombardaţi cu o mulţime de ştiri false, pentru a masca adevărul, pentru a ne deturna atenţia. Oculta Mondială este foarte puternică şi activă pe Internet; există oameni care în mod special împrăştie ştiri false, zvonuri neconfirmate, pentru a decredibiliza Internetul, pentru a nu mai avea încredere în el. Întrucât cei din Oculta Mondială nu pot controla întreg Internetul, au început să practice cu succes strategia intoxicării cu ştiri false. Una dintre operaţiunile cele de mai de succes a fost aceea a sfârşitului lumii din 21 decembrie 2012 adus de planeta Nibiru… Desigur că nu s-a întâmplat nimic pe 21 decembrie 2012, însă intoxicarea a fost făcută: mulţi oameni care credeau în această planetă, acum nici nu mai doresc să audă de ea. Dar, dacă ea chiar există, sub forma planetei X? Dacă ea se va apropia de Pământ prin anul 2018 sau 2020, de exemplu? Cine va mai crede în ea? Aproape nimeni. Chiar dacă unii se vor lupta să prezinte purul adevăr, nu vor fi crezuţi de aproape nimeni. Vor fi batjocoriţi şi ridiculizaţi; şi poate că elitele lumii se vor ascunde în secret în buncărele subterane sau undeva deasupra Pământului, pe o navă spaţială, de unde vor privi în linişte distrugerea Pământului… Singura diferenţă e că ei nu vor spune „V-AM PREVENIT” restului omenirii, aşa cum am făcut-o eu în imaginea de la începutul articolului.

Mulţi „profeţi” prevăd pentru 2014 multe nenorociri şi dezastre în întreaga lume; eu sper din tot sufletul să se înşele, iar în 2014 să avem totuşi un an liniştit. Dar oare cei din Oculta Mondială se vor lăsa? Nu doresc ei ca lumea să trăiască în teroare? Împreună, putem însă izbândi. Putem să le arătam că suntem mai puternici, mai rezistenţi la manipulare. Doresc tuturor cititorilor site-ului multă sănătate şi fericire şi un sincer LA MULŢI ANI 2014! Chiar şi duşmanilor mei 🙂

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock