Marea corporaţie Boeing: tehnologia antigravitaţională va fi pusă în aplicare! Cred că deja s-au obţinut vehiculele antigravitaţie…


vehicule antigravitationaleBoeing, cel mai mare producător de avioane din lume, a recunoscut că are în lucru proiecte anti-gravitaționale, care ar putea schimba un secol de tehnologie aerospațială convențională. Ca parte al acestui efort, care este dus la capăt de Boeing Phantom Works – divizia de cercetare avansată a lui Boeing, cu sediul în Seattle – compania a încercat să solicite servicii unui om de ştiinţă rus, care susține că a dezvoltat dispozitive anti-gravitaționale în Rusia și Finlanda. Această încercare, însă, este respinsă de către oficialitățile ruse.

Boeing încearcă să dezvolte o relație de colaborare cu savantul în cauză, Dr.Evgheni Podkletnov, al cărui proiect are un nume propriu: „GRASP – Gravity Research for Advanced Space Propulsion, adică Cercetarea Gravitaţională pentru Propulsia Spaţială Avansată.” Un document de informare GRASP, obținută de revista militară „Jane’s Defense Weekly”, arată clar că dacă modificarea gravitației este reală, atunci se va schimba întreaga activitate aerospațială. Obiectivul GRASP este de a explora propulsia fără carburanţi (termen formal folosit de industria aerospațială pentru antigravitație), de a determina validitatea muncii lui Podkletnov și de a examina posibilitatea utilizării unei astfel de tehnologie. Aplicațiile, spune compania Boeing, se referă la sistemele spațiale de lansare, la gravitația artificială de pe navele spaţiale, la propulsia avioanelor şi la generarea electricităţii fără combustibil, așa-numita „energie gratuită”.

Dar este, de asemenea, evident că cercetarea lui Podkletnov ar putea fi folosită pentru o nouă armă radicală. Documentele GRASP se concentrează pe susţinerea lui Podkletnov care crede că experimentele sale, cu ajutorul unui dispozitiv numit „generator de gravitație pe impuls”, sunt capabile de a produce un fascicul de energie „asemănător gravitaţiei” care poate exercita o forţă instantanee de 1000g pe orice obiect – suficientă ca gravitaţia să dispară, mai ales în cazul în care obiectul se mișcă cu viteză mare.

Podkletnov susține că o instalație de laborator din Rusia a demonstrat deja că un fascicul de 10 cm lungime a respins obiectele aflate la un kilometru distanţă, acest fascicul putând acţiona până la distanțe de până la 200 km. Un astfel de dispozitiv, spun observatorii, ar putea fi utilizat ca o armă anti-satelit sau ca un scut de rachete balistice. Podkletnov declarat că orice obiect plasat deasupra aparatului său a pierdut de până la 2% din greutatea sa.

Deși el a fost umilit de către tradiționaliști care pretindeau că ecranarea gravitației este imposibilă sub legile cunoscute ale fizicii, NASA a încercat să facă cercetările omului de ştiinţă rus la mijlocul anilor 1990. Pentru că NASA nu avea toate datele lucrării lui Podkletnov, încercarea a eșuat.

P.S. Acest articol a apărut în anul 2002 pe site-ul spacedaily.com. Sunt sigur că de atunci, de 12 ani, cei de la Boeing au obţinut în mod sigur arme, avioane sau vehicule antigravitaţionale. Desigur, tehnologia lor e ţinută la secret şi folosită de guvern…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO