Un om de ştiinţă francez crede că pământenii sunt urmaşii marţienilor care au venit pe Pământ acum 1 milion de ani! Aşadar, toţi suntem marţieni!


martieni 3Oare noi suntem urmaşii extratereştrilor? Profesorul Lencement, fost director al Secţiei de Astronomie din cadrul Palatului Descoperirii (Paris) a formulat o teorie, împărtăşită şi de o serie de cercetători americani. În cadrul unei conferinţe ţinute la Sorbona, profesorul R. Lencement a expus următoarea ipoteză:

„Dacă admitem că şi pe alte planete pot exista fiinţe inteligente, este cât se poate de firesc să ne punem următoarea întrebare: Aceste fiinţe nu au venit deja? Nu se găsesc cumva, pe fundul oceanelor sau în regiuni neexplorate încă, resturi ale unor astronave căzute acum 15 zile sau acum 15000 de ani?“

Plecând de la această ipoteză, R. Lencement adaugă:

„Acum 300.000 de ani sau poate chiar un milion de ani, o expediţie venită de pe Marte a ajuns pe un Pământ cu o populaţie aflată la sfârşitul erei terţiare. Surprinşi de condiţiile fizice pe care nu le prevăzuseră, marţienii au suportat cu greu o scădere brutală a facultăţilor lor şi nu au mai putut pleca de pe Pământ (din cauza atracţiei gravitaţionale, a atmosferei mai dense, a bolilor microbiene, a astronavelor lor avariate etc.). Cu toate acestea, au supravieţuit (după o „aclimatizare” lentă şi o degenerare rapidă)”.

Suntem noi descendenţii acestor strămoşi îndepărtaţi? În octombrie 2013 (Concluziile şocante ale unui om de ştiinţă: noi, oamenii, suntem extratereştri! Am fost aduşi aici, pe Pământ, acum 60.000-200.000 de ani!) scriam un articol despre cercetările unui om de ştiinţă care consideră că noi, oameni, nu suntem originari de pe această planetă. Citez din acel articol:

Autorul cărţii scoate în evidenţă câteva aspecte care ne fac să ne gândim că noi nu am evoluat iniţial pe această planetă de la bun început. În primul rând, noi, oamenii, nu putem să stăm foarte mult la soare, faţă de alte specii de animale. În al doilea rând, unele boli cronice ale rasei umane (ca bolile de spate) arată faptul că noi am evoluat într-o lume în care gravitaţia era mai scăzută. În al treilea rând, trebuie să ne gândim la faptul că, în timpul naşterilor femeilor, capul bebeluşilor este atât de mare încât mămicile vor avea întotdeauna probleme, nicio specie nativă de pe această planetă neavând această problemă. Şi, în al patrulea rând, există 223 de gene suplimentare în fiinţa umană, gene care n-au fost găsite la nicio altă specie (…) Toate aceste lucruri sugerează faptul că omenirea a evoluat pe o altă planetă, iar noi am fi fost aduşi aici de o specie extrem de dezvoltată. Unul din motive ar fi acela că Pământul ar putea fi o planetă-închisoare, din moment ce suntem o specie violentă, şi ne vom afla aici până când vom învăţa să ne comportăm cum trebuie.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock