Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Extratereştrii ar putea fi „dezvăluiţi” anul acesta, 2016! Şi asta pentru că se împlinesc 20 de ani de la filmul „Independence Day” (1996) şi 69 de ani de la incidentul Roswell…

  •  
  •  
  •  
  •  

2016 independence dayÎntr-un videoclip publicat pe canalul de YouTube Enterthe5t4rz, se ridică o ipoteză uluitoare, dar şi foarte interesantă în acelaşi: anul acesta, 2016, va fi anul dezvăluirii existenţei extratereştrilor, pentru că se împlinesc 20 de ani de la premiera filmului „Independance Day” / „Ziua Independenţei” (1996), dar și 69 de ani de la celebrul incident extraterestru Roswell.

„Ziua Independenței” este un film american din 1996, de ficțiune și apocalipsă, despre o invazie extraterestră a Pământului. Narațiunea se concentrează pe un grup disperat de oameni care se adună în deșertul Nevada după un atac extraterestru distructiv și care, împreună cu restul populației umane, participă la un contraatac decisiv pe 4 iulie, în aceeași zi cu sărbătorirea Zilei Independenței în Statele Unite. Şi totul începe pe 2 iulie, atunci când o navă-mamă extraterestră lată de 500 km intră în orbita terestră și lansează mai multe duzine de nave spațiale, „distrugătoare”, în formă de farfurie, fiecare de 24 km diametru.

În iulie 2016, la 20 de ani de la „Independence Day”, va fi lansată partea a doua a filmului, intitulată „Independence Day Resurgence”.

Dacă ne jucăm puţin cu numerologia, inversul celor 2 cifre din 1996 – 69 – ne spune numărul de ani trecuţi din 1947, atunci când a avut loc celebrul incident extraterestru de la Roswell. Atunci se presupune că s-au recuperat resturi extraterestre, inclusiv cadavre străine, de la un obiect neidentificat care s-a prăbușit în apropierea de Roswell, sediul comitatului Chaves, statul New Mexico, SUA, în iunie sau iulie 1947. De la sfârșitul anilor 1970, incidentul a fost obiectul unor controverse intense și obiectul unor teorii ale conspirației cu privire la natura reală a obiectului care s-a prăbușit. Armata Statelor Unite ale Americii, United States Army, susține că ceea ce s-a întâmplat a fost doar recuperarea resturilor unui balon experimental de supraveghere la mare altitudine care aparținea unui program secret numit Mogul; cu toate acestea, mulți susținători ai OZN-urilor spun că, de fapt, o navă extraterestră s-a prăbușit și câteva cadavre au fost recuperate și că apoi militarii au început o operațiune de mușamalizare.

Se ştie că Ocultei Mondiale îi place să se joace mult cu numerologia, pentru forţele oculte numerele având o putere reală. Poate că nu-i coincidenţă toate aceste potriviri şi poate că anul 2016 va fi anul dezvăluirilor extraterestre. Să nu uităm că în ianuarie 2016, CIA a făcut o mutare incredibilă, publicând pe Internet o mare parte din dosarele sale privind OZN-urile şi extratereştrii (vedeţi articolul O mişcare uluitoare: CIA a publicat pe Internet “dosarele X” pe care le deţine despre OZN-uri şi extratereştri! Ar trebui să ne surprindă lucrul acesta?). Aşadar, se pare că n-ar fi exclus ca anul 2016 să fie anul „marii dezvăluiri”…

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu