Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Manipulare video sau realitate? Un videoclip YouTube (ce a fost şters între timp) prezintă un presupus extraterestru legat, într-o bază militară secretă


O înregistrare video din anul 2018 (acum a dispărut de pe YouTube), presupusă a fi luată dintr-un laborator medical al bazei S4 de lângă Zona 51 (Area 51) din Nevada (SUA), a provocat rumoare în rândul specialiştilor în OZN-uri și extratereştri. Un utilizator sub pseudonimul de „Victor” a publicat această înregistrare uluitoare; conform utilizatorului misterios Victor, extraterestrul s-ar fi aflat în secreta bază militară S4, aflată nu departe de celebra bază „Area 51”.

Unii conspiraţionişti cred că extratereştrii capturaţi în urma prăbuşirii OZN-urilor sau doborîţi de „tunurile cu impuls M”, sunt aduşi în baza militară S4, unde sunt interogaţi şi cercetaţi. Iar în Zona 51 s-ar testa tehnologia extraterestră, în urma capturării OZN-urilor amintite mai sus.

Se mai spune că acest extraterestru ar fi fost capturat în 1989 şi ar fi ţinut acolo, în S4. El ar proveni dintr-o altă planetă, în afara sistemului nostru solar. Videoclipul (despre care v-am spus că a dispărut de pe YouTube, de pe canalul Misterio TV) a fost analizat de experţi, iar ei susţin că nu ar fi fost manipulat de către tehnologia de editare computerizată.

Unii cred că „Victor” n-ar fi putut acţiona de unul singur, el fiind ajutat să obţină acest videoclip de la un „insider” militar; însă, întrebarea care se pune este următoarea: de ce mass-media internaţională n-a vorbit despre acest subiect şi a păstrat o tăcere suspectă? Să fie acesta încă un fals grosolan?

Iată câteva capturi din videoclip:

 


Lasă un comentariu