Istoricii s-au înşelat! Iniţialele unităţii paramilitare naziste „SS” îşi au originea de la organizaţia mistică şi ultrasecretă „Soarele negru”!


soarele negru 2Într-un articol foarte interesant, pe care l-am publicat în decembrie 2011 (Soarele Negru, societatea ultrasecretă a naziştilor, urmărea să distrugă organizaţia malefică Illuminati!) vorbeam despre existenţa unei organizaţii ultrasecrete naziste, denumită „Soarele negru” (din interiorul altei organizaţii mistice naziste, Thule), care voia să pună capăt puterii iluminaţilor.

Acum, să vorbim puţin şi despre acest „Soare negru”. Marele învăţat Pitagora afirma că a învăţat geometria sacră de la Apollo, un zeu care s-a prezentat ca locuitor al Hiperboreei, un loc sacru în istoria omenirii. Învăţătura pitagoreică afirmă că Pământul a evoluat geometric dintr-un vid situat în centrul său. Acest vid a fost recunoscut de numeroase grupuri din antichitate, inclusiv de către sumerieni, fiind denumit Soarele Negru.

Simbolul „Soarelui negru” (pe care îl vedeţi la începutul articolului) este simbolul celei mai secrete societăţi a Germaniei naziste: Soarele Negru. La ora actuală este ilegal să tipăreşti sau să afişezi acest simbol în Germania.

Soarele Negru, fiind ilustrat ca vid al creaţiei, el reprezintă cel mai vechi arhetip imaginabil. De aceea, acest nume era rezervat numai elitei Societăţii Thule. Altfel spus, Soarele Negru era o societate secretă în interiorul Societăţii Thule, deţinând supremaţia asupra tuturor celorlalte societăţi (aşa cum spuneam la începutul articolului).

Jan van Helsing, autorul multor cărţi de ezoterism şi conspiraţii, explică foarte interesant adevărata semnificaţie a iniţialelor „SS”, faţă de ceea ce cred majoritatea istoricilor. În mod tradiţional, „SS” este tradus prin Schutzstaffel, care înseamnă „gărzi de protecţie”. În realitate, „SS” provine de la „Schwarze Sonne”, care înseamnă „Soarele Negru” în limba germană. Asta nu înseamnă că orice soldat care purta o uniformă SS era membru al organizaţiei Soarele Negru, ci că runele SS, afişate pretutindeni, aveau o semnificaţie secretă (care se referea la Soarele Negru). Naziştii încercau în acest fel să invoce pe cale magică puterea ascunsă a Soarelui Negru. SS-ul a fost creat iniţial ca unitate de protecţie a lui Hitler, cu mult timp înainte de a deveni o unitate militară de proporţiile unei armate.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock