Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Soarele Negru, societatea ultrasecretă a naziştilor, urmărea să distrugă organizaţia malefică Illuminati!

414

blankUn autor de literatură francmasonică, Jan Udo Holey, credea că naziştii ar fi creat o organizaţie secretă, numită „Soarele Negru”, care voia să pună capăt puterii iluminaţilor, ceea ce ar fi însemnat un mare bine pentru toţi. Nici chiar unele loji albe francmasonice nu se puteau arăta în public, de teamă să nu fie infiltrate de Illuminati şi combătute. Pentru cei care nu ştiu, le vom spune că „Soarele Negru” simbolizează lumina pură venită din Nord, simbol al ţinutului Thule, şi apare în publicaţii unde SS-ul este prezentat ca o elită mistică.

În Societăţile secrete în secolul XX, carte interzisă în Germania, Jan Udo Holey precizează: „Formaţiunea SS, numită şi Ordinul Negru, nu era deloc un regiment de poliţie, ci un adevărat ordin religios cu o structură ierarhică. Cine ar fi putut crede că acest brutal partid nazist era un ordin secret? (…) În interiorul SS-ului se afla o altă societate secretă, elita, cercul cel mai intim, Soarele Negru. Soarele nostru s-ar roti în jurul soarelui negru, adică al unui mare soare central, soarele primordial, care este reprezentat prin crucea cu braţe în formă de triunghi isoscel. Templierii, roz-crucienii şi multe dintre vechile loji îl folosesc încă în această optică”.

Mai clar, lăsaţi să acţioneze Soarele Negru — alias Waffen SS —, ca să vă scape de Illuminati — alias evreii şi francmasonii — şi lumea va fi salvată!

Orgoni Crystal