Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un mare secret al lumii: Soarele este un cub, dar mişcarea sa rapidă îi dă formă sferică. Legătura ocultă dintre Satana, cub şi adoratorii Soarelui…

  •  
  •  
  •  
  •  

blankHaideţi să vă mai spun astăzi un secret, pe care mulţi dintre voi probabil că nici nu-l bănuiaţi, d-apoi să-l mai şi ştiţi: Soarele nostru, ca şi alte stele, are o formă…cubică! N-o spun eu, ci un individ, pe nume Amitakh Stanford, într-un articol scris în anul 2004 pe acest site: xeeatwelve.net. Iată câteva idei din acest articol (trebuie să recunosc că are idei extrem de interesante, deşi pot fi fanteziste):

* Ştiinţa contemporană declară că Soarele este o sferă, Dar, el nu este o sferă, ci un cub, la fel ca şi celelalte sfere care se învârt atât de repede încât par să fie sfere. Dar de ce o asemenea formă –  cum este cubul – pare să fie inima sistemelor solare?

* Trebuie să conştientizăm faptul că stelele au formă cubică din „planul” lor. Adică, nu există evoluţie a sistemelor solare, ele fiind create de o Inteligenţă, pe care minţile umane n-o pot înţelege. De asemenea, nu e o nicio coincidenţă că toate planetele din sistemul nostru solar se încadrează într-un singur plan şi toate orbitează ecuatorul Soarelui.

* Această Inteligenţă nu doreşte să aflăm că Soarele are formă cubică: El chiar ne-a creat iluzia că Soarele se roteşte în jurul Pământului, idee acceptată de omenire, până în secolului al XVI-lea, când a fost demascată de Copernicus.

* Soarele are o formă cubică, iar această formă cubică a fost pusă în mişcare de către Inteligenţă. Întreaga materie cubică a Soarelui se învârte în jurul unui singur punct din centrul cubului. Acest punct nu trebuie înţeles ca o axă ce trece prin centrul cubului, ci e pur şi simplu un punct aflat în mijlocul cubului.

* Mişcarea învârte cubul (Soarele) atât de repede, încât colţurile sale par a se atinge în aproape toate punctele sferei percepute, dând astfel iluzia că obiectul din cer este o sferă. Prin analogie, gândiţi-vă la un ventilator cu elice; când se învârte extrem de repede, elicele ventilatorului par să dispară, creându-se astfel o iluzie.

* Cubul are 12 laturi de lungime egală, plus centrul, rezultă 13. De aceea, numărul 13 este, în tradiţie, număr cu ghinion. Puterea lui 13 este iluzorie, întrucât menţine mişcarea artificială perpetuă.

P.S. Într-un articol din 2009 (https://www.lovendal.ro/wp52/adorarea-lui-saturn-zeitatea-satanica/) demonstram că unul din simbolurile lumii, cubul negru, îl reprezintă, de fapt, pe Satana. De aici, putem face o corelaţie extrem de interesantă: multe religii primitive ale lumii adoră Soarele ca zeitate. Dacă Soarele este un cub, iar cubul este un simbol satanic, de aici, rezultă că toţi cei care adoră Soarele, îl adoră, de fapt, pe Satana.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu