Descoperire extraordinară a unui cercetător italian: navele spaţiale extraterestre se pot folosi de fulgere şi de antimaterie pentru a veni din alte lumi pe Pământ


Cercetătorul italian în OZN-uri, Massimo Fratini, a efectuat mai multe cercetări foarte interesante cu privirea la observarea OZN-urilor din timpul furtunilor. Domnul Fratini a ajuns la concluzia că navele extraterestre profită de fulgerele din timpul furtunilor pentru a ajunge pe Pământ.

Există un studiu de caz bine detaliat în această privință, pentru observarea obiectelor zburătoare neidentificate (OZN-uri) care apar imediat după fulgere. „S-a dovedit științific că, în timpul furtunilor, se întâmplă lucruri uimitoare ca explozii uriașe, raze X, radiații, și există chiar și anti-materie. Și antimateria creată în timpul fulgerelor m-a dus la una dintre teoriile mele privind observarea OZN-urilor în timpul furtunilor”, a declarat Massimo Fratini.

„Furtunile produc antimaterie, o substanță opusă materiei. Antimateria este o substanță extraordinară, care poate fi transformată în energie și să fie utilizată ca şi propulsor pentru navele spațiale ale viitorului, așa cum s-a imaginat în serialul de televiziune Star Trek. Acest lucru a fost demonstrat de un satelit artificial, care pe 14 decembrie 2009 a fost lovit de un fascicul de antimaterie generat de o furtună la 5000 km distanță”.

Oamenii de știință știu că multe furtuni, în special în regiunile tropicale, pot produce flash-uri de radiații energetice, cum ar fi cele generate de bombele atomice – razele gamma. Aceste radiații sunt cele mai penetrante, mai mult decât o fac razele X folosite pentru radiografii. Și ele sunt emise de corpuri celeste extreme, cum ar fi găurile negre.

De fapt, exploziile de raze gamma terestre generate de furtuni au fost descoperite întâmplător în anii ’90, chiar de sateliți care căutau găurile negre în Cosmos. La început, nimeni nu se aștepta ca astfel de fenomene extreme să se producă în atmosfera noastră și de atunci mulți cercetători s-au dedicat cercetării. Se pare că acest fenomen fizic fascinant rămâne încă în multe privințe unul misterios: se creează un flux de electroni accelerați de câmpurile electrice, până când se ajunge în apropierea vitezii luminii în vid. Acești electroni se ciocnesc cu atomii din atmosferă, eliberează energie și astfel se produc razele gamma.

„Exploziile de raze gama terestre sunt produse de furtuni în toate formele și dimensiunile“, spune Joseph Dwyer, un profesor de fizică american, care încă nu poate explica de ce unele furtuni produc raze gamma și altele nu. În timp ce sunt generate fulgerele la mare altitudine, se eliberează un flash de raze gamma, care, la rândul lor, generează un nor de materie (electroni) și de antimaterie (pozitroni).

Cercetări ştiinţifice recente ne spun că antimateria este canalizată de-a lungul câmpului magnetic al Pământului, spre nord sau spre sud (Polul Nord sau Polul Sud), în mod similar ca acul unei busole. Norul de antimaterie îşi continuă drumul de-a lungul câmpului magnetic al Pământului, până când ajunge la un punct foarte ridicat al atmosferei, unde „ricoșează” şi merge înapoi. Apoi, particulele încărcate (electroni și pozitroni) se deplasează de-a lungul liniilor câmpului magnetic al Pământului, după o traiectorie spiralată. Pe măsură ce particulele se apropie de Pământ, câmpul magnetic se intensifică, rezultând că particulele se spiralează mai repede, dar avansează mai încet.

Aşadar, electronii se deplasează de-a lungul câmpului magnetic urmând căile spiralate, denumite şi elicoidale. Aceste mișcări spiralate sau elicoidale ale norului antimateriei din câmpul magnetic ar putea crea portaluri dimensionale, cunoscute şi sub numele de „puncte X”, ce sunt cercetate chiar şi de către NASA (citiţi articolul meu din 2017 – >NASA a descoperit portaluri misterioase (sau “puncte X”) deasupra Pământului şi de aceea a trimis 4 sonde spaţiale pentru a le cerceta).

„Aceste portaluri magnetice sunt, de asemenea, invizibile ochiului liber, spune Fratini, nu durează mult și apar în locuri aleatorii. Sunt aceste portaluri conectate la fulgere? Cred cu tărie că există o legătură între particulele de antimaterie generate de fulgere și punctele X. Fulgerul activează încărcarea antimateriei conectată la punctele X cu Soarele și astfel se creează portalurile dimensionale sau „stargate”. Navele spatiale extraterestre ar putea folosi antimateria drept combustibil, similar cu ceea ce vedem în serialul „Star Trek” sau ar putea profita de Soare, de punctele X și de fulgere pentru a deschide găuri în continuum-ul spațiu-timp (găurile de vierme) și a veni pe Pământ. Nu este nicio coincidență faptul că studiul punctelor X de către NASA a devenit „top secret””.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): segnidalcielo.it


Lasă un comentariu