Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Baba Vanga şi predicţiile ei „întunecate” pentru anul 2022: vom avea, în sfârşit, o invazie extraterestră, aşa cum ne „ameninţă” filmele hollywoodiene de mult timp?


Întotdeauna când se aproprie Anul Nou, ziarele mainstream din întreaga lume vorbesc despre 2 predicţii principale: cele ale lui Nostradamus, precum şi cele ale lui Baba Vanga. Dacă despre predicţiile lui Nostradamus pentru 2022 am vorbit recent aici (Care sunt cu adevărat predicţiile lui Nostradamus pentru anul 2022?), să vedem pentru anul care vine care sunt predicţiile lui Baba Vanga, aşa cum sunt ele văzute de cotidianul englezesc The Mirror.

Se ştie că mistica Baba Vanga din Bulgaria și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani și apoi a susținut că poate vedea în viitor, prezicând tragedia de la Cernobîl, dizolvarea URSS sau moartea Prințesei Diana. Se spune că până acum viziunile ei ar fi corecte în proporție de 85%.

În ciuda unui 2021 provocator pentru întreaga lume, următoarea prognoză a lui Baba Vanga este plină de nenorociri. Poate cea mai ușor de crezut dintre predicțiile ei pentru 2022 este cea privind realitatea virtuală, în care oamenii ajung să petreacă mai mult timp decât oricând în fața ecranelor.

Baba Vanga nu a oferit un an clar, dar pentru un viitor apropiat (deci, e posibil şi în anul 2022), ar trebui să se producă următoarele evenimente:

* O altă pandemie mondială, de data aceasta descoperită în Siberia, cauzată de un virus înghețat care va fi eliberat de schimbările climatice.
* Mai multe orașe ale lumii ar putea fi lovite de o masivă penurie de apă.
* Și extratereștrii ar putea invada planeta noastră.
* O foamete în India, unde se presupune că temperaturile vor ajunge la 50 de grade Celsius.

Alte viziuni ulterioare ale lui Baba Vanga sunt:
* Schimbarea orbitei Pământului (2023);
* Musulmanii conduc Europa (2043);
* Oamenii vor trăi mai mult de 100 de ani datorită tehnologiei transplantului de organe (2046);
* Noaptea va dispărea (2100);
* Sfârșitul Universului (5079).


Lasă un comentariu