„Mi-am deschis cel de-al treilea ochi, dar ce greşeală am făcut! De atunci văd numai fiinţe hidoase, din alte dimensiuni…”


cel de-al treilea ochi demoniUn cititor, disperat, îmi cere ajutorul pe email. Vă prezint fragmente din email-ul primit şi o încercare de sfat pe care încerc să i-l ofer (am acordul domniei sale de a publica acest email pe site, cu respectarea confidenţialităţii datelor personale):

„Bună, Lovendal. Îmi cer scuze pentru deranj, dar sunt un cititor fidel al site-ului tău şi îmi permit să-ţi scriu pentru că sunt efectiv disperat. Nu ştiu ce să mai fac şi cui să-i mai cer ajutorul (…)

Sunt pasionat de ezoterism şi paranormal încă de mic. De-a lungul timpului, am încercat tot felul de tehnici spirituale, de la meditaţii şi până la exerciţii yoga. Tot citind despre chakre, în ultimii 2 ani mi-am propus să-mi deschid cel de-al treilea ochi. Se spune că cei care o fac, obţin puteri paranormale, pot vedea aurele, pot vedea în viitor etc (…)

Din cărţile şi materialele studiate am ales două tehnici, pe care le-am practicat zilnic cu asiduitate. După circa 1 an de eforturi, cred că am reuşit să-mi deschid cel de-al treilea ochi. Însă acum regret că am făcut-o. Nu am parte nici de puterile paranormale „promise” de cărţi şi nici de vederea aurei. În schimb, am început să văd peste tot creaturi hidoase, chiar şi în timpul zilei. Au forme atât de înfricoşătoare, încât nici cei mai urâţi monştri din cărţi şi filme nu arată aşa… Mi-e foarte greu să-i descriu, dar ei sunt de o hidoşenie rar întâlnită. 

De-atunci stau într-o stare de tensiune şi spaimă permanentă; nu-mi fac rău, nu pot să mă atingă, dar simpla lor prezenţă mă înfricoşează. Îi văd şi ziua, dar îmi apar şi în vise, noaptea. Nu există aproape noapte în care să nu-i visez (…)

Am cerut ajutorul şi altora; preotul mi-a spus că e vorba de demoni şi mi-a dat să ţin nişte rugăciuni. Ori nu prea cred eu în ele, însă în cazul meu n-a funcţionat (…) Am mers şi la psihiatru chiar. După câteva şedinţe, mi-a spus că aş putea avea început de schizofrenie, oferindu-mi un tratament specific (…) Nu m-a ajutat deloc nici acesta (…)

Nu ştiu ce să mai fac şi cui să-i mai cer ajutorul… de aceea îţi scriu ţie, poate că ai citit mai multe cărţi (…) Îmi pare atât de rău că m-am apucat să-mi deschid cel de-al treilea ochi! Dacă ştiam n-o mai făceam niciodată (…)”

P.S. Îmi pare rău pentru experienţa groaznică a cititorului meu, dar acest lucru se întâmplă atunci când nu eşti pregătit. Cel de-al treilea ochi este unul real în lumea spirituală şi, cu ajutorul lui, putem percepe alte dimensiuni fizice decât le percepem cu trupul fizic. El este închis, însă e mai bine să-l ţinem aşa, atât timp cât nu suntem pregătiţi din punct de vedere spiritual. Dacă vom încerca să-l deschidem atunci când nu trebuie, vom păţi exact ca şi cititorul meu: vom face cunoştinţă cu entităţi malefice, din alte dimensiuni, pe care psihiatria actuală consideră a fi (în ignoranţa ei) schizofrenie sau altă boală psihică.

Sfatul pentru cititorul meu e să încerce să închidă acest portal (care acum e deschis), prin inversul metodei pe care a folosit-o la deschidere. Vă readuc aminte că am mai publicat un articol foarte asemănător în 2013, o traducere după experienţa unui utilizator în deschiderea celui de-al treilea ochi: Mi-am deschis şi eu cel de-al treilea ochi, dar regret c-am făcut-o! De atunci, noaptea văd doar creaturi ciudate în camera mea, care mă electrocutează!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO