Mi-am deschis şi eu cel de-al treilea ochi, dar regret c-am făcut-o! De atunci, noaptea văd doar creaturi ciudate în camera mea, care mă electrocutează!


creaturi spiritualeAm găsit o tehnică extrem de reală, prin care mi-am deschis cel de-al treilea ochi, o tehnică complexă care vă va crește percepția spirituală de o mie de ori. Însă, nu o voi spune nimănui în ce constă, întrucât ea poate atrage entități foarte malefice și, eventual, acea persoană care o va face, poate fi distrusă de aceste entităţi.

În prima seară de când mi-am deschis cel de-al treilea ochi am avut un vis foarte diferit față de cele avute înainte. A doua zi observ că mi s-a schimbat conștiința și parcă aveam o altă viziune. Acest lucru mi s-a părut foarte „cool”. Seara, fac, la fel, aceleaşi exerciţii spirituale. Încep să văd culori si forme absolut incredibile. Noaptea, după ce m-am culcat, în cameră observ o lumină slabă, deşi la mine în cameră e un întuneric deplin. Cred că aceste exerciţii au menirea de a atrage formele astrale.

Într-una din nopţile următoare, m-am trezit am observat o frânghie groasă, înșirată de la pervazul ferestrei mele şi care se întindea până la ușă. Am făcut greșeala de a o atinge… și am simțit un șoc electric puternic în tot corpul. Imediat după aceea,  m-am simţit foarte bolnav și am avut frisoane pe tot corpul.

Am continuat exercițiile spirituale… iar două săptămâni mai târziu, când eram foarte aproape să adorm, am observat un inel albastru de lumină, care zbura ca un fluture în camera mea. Am aprins lumina, dar inelul încă a mai existat aproximativ o secundă; imediat după aceea, am simțit din nou acelaşi şoc electric în tot corpul şi aceleași frisoane. Vă asigur că nu visam și că eram pe deplin treaz.

De atunci, am mai văzut şi alte lucruri în camera mea, ca de exemplu nişte entităţi ciudate sau nişte pene ciudate care cădeau parcă din neant pe podeaua camerei mele. Vă spun, că nu mă droghez şi nici nu sufăr de halucinaţii. Nivelul meu de percepție spirituală a fost incredibil. Dar, nu merită a fi deranjat de aceste entități… mai mult vă vor înfiora decât să vă încânte.

P.S. Deşi l-am scris la persoana 1 singular, textul de mai sus nu se referă la persoana mea. Pur şi simplu l-am tradus şi l-am adaptat după un forum de paranormal…


Lasă un comentariu