Orgoni Crystal

 

Prima filmare HD a unui OZN seamănă cu un robot din “Star Wars”. Wtf!??

67

blankPână în prezent au fost publicate la televizor sau pe Internet sute de filmuleţe sau videoclipuri în care sunt prezentate dovezi despre prezenţa OZN-urilor. Acum, poate unii dintre voi cred că OZN înseamnă o navă cu origini extraterestre, ceea ce e greşit. Un OZN poate fi o navă creată, în secret, pe Pământ, de o naţiune avansată din punct de vedere tehnologic. Poate fi vorba de SUA, Rusia, China sau de alt stat al lumii. Aceste arme sunt, de obicei, ţinute în mare secret în baze aeriene subpământene.

Videoclipul următor atrage atenţia pentru următorul fapt uimitor: este unul dintre puţinele filme (dacă nu singurul) cu un OZN filmat în format HD (High Definition, adică înaltă definiţie), ceea ce înseamnă că detaliile sale se văd extraordinar de bine. Uitaţi-vă bine la el. Unii au comentat pe YouTube că filmarea e falsă. E posibil şi versiunea asta, însă, atunci când afirmi aşa ceva trebuie să vii şi cu dovezi de ce ar fi falsă.

blankCe e mai interesant e faptul că acest OZN seamănă extrem de bine cu zona capului unui robot din Star Wars, produs de firma Hasbro (un gigant în lumea jucăriilor). Vedeţi acest robot în imaginea din stânga articolului. În aceste condiţii există trei posibilităţi:

1) Filmarea e un fals, iar cel care a falsificat-o s-a inspirat din capul unui robot din “Star Wars”;

2) Filmarea e autentică, iar OZN-ul este unul de origine terestră, corporaţia militară care l-a fabricat inspirându-se şi ea din “Star Wars”;

3) Filmarea e autentică, iar OZN-ul e de origine extraterestră. În acest caz, producătorii filmului “Star Wars” au avut acces la documente secrete americane în care au fost descrise diverse tipuri de OZN-uri. Astfel, ei au putut crea cât mai fidel toate cadrele SF din acest film, în conformitate cu dovezile extraterestre avute la dispoziţie.

Voi în care versiune din cele trei de mai sus credeţi?