Nava spaţială secretă americană TR-3B apare pe Google Earth în Australia! Au uitat s-o blureze?


Aşa cum am discutat de mai multe ori pe acest site, TR-3B este o navă spaţială secretă guvernamentală americană care se află în funcţiune din 1994 (unii spun că încă din anii ’70). Ea este alimentată de un reactor nuclear aflat la bord. E complet silenţioasă şi are o formă triunghiulară cu 4 lumini; în fiecare colţ al triunghiului se află câte o lumină, iar una se află şi în centru. TR-3B are o tehnologie avansată de invizibilitate, mult mai eficientă decât faimosul avion F-117 Stealth.

Nava spaţială are un înveliş polimeric care permite să-şi schimbe reflectivitatea şi chiar forma faţă de ochiul uman. Există mai multe videoclipuri pe YouTube care arată această navă spaţială. Desigur, guvernul american îi neagă total existenţa.

Se spune că TR-3B poate atinge fantastica viteză de 9.000 de kilometri pe oră, atât vertical cât şi orizontal; de fapt, performanţa lui TR-3B este limitată doar de stresul pe care îl pot îndura piloţii umani la o asemenea viteză.

Ei bine, se crede că acest obiect zburător fantastic triunghiular a fost găsit pe Google Earth, într-un parc naţional din Australia, mai precis la limita dintre Parcul Naţional Badgingarra şi Rezervaţia Naturală Wongonderrah din vestul Australiei. Specialistul în domeniul OZN-urilor, Mike Zeroh, a spus pe YouTube: “N-avem nicio idee ce face în Australia, dar sunt pe deplin convins că nu e nicio înşelătorie, şi ar putea fi o navă militară sau un obiect de pe o altă planetă”.

TR-3B se poate transforma chiar şi într-o farfurie zburătoare şi de aici rezultă toate relatările martorilor despre prezenţa unor OZN-uri în ceruri. Se pare că această tehnologie este atât de avansată încât omenirea nu ar putea-o crea cu actualele cunoştinţe de tehnologie. A fost cumva această navă spaţială realizată cu ajutorul tehnologiei unui OZN extraterestru căzut pe Pământ?

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailystar.co.uk

 


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock