Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Proiectul fabulos al discipolului lui Tesla: o navă spaţială, care să meargă cu energie liberă! Între timp, acest proiect a fost omorât din faşă…


Otis T. Carr a fost un discipol apropiat al genialului om de ştiinţă Nikola Tesla. Bazându-se pe cunoştinţele dezvăluite de maestrul său, domnul Carr a propus o maşină zburătoare, care să se bazeze pe energia liberă. Această energie este aceeaşi cu cea care face Pământul să se rotească în jurul axei sale şi a Soarelui, energie ce poate face să se rotească maşinăria zburătoare. Când rotaţia unei astfel de maşini a ajuns la o anumită viteză, relaţionată cu viteza de rotaţie a Pământului, ea va decola, spunea Carr.

Discipolul lui Tesla şi-a înfiinţat o companie – OTC Enterprises – care îşi propunea să construiască această farfurie zburătoare inovatoare. Conform documentelor publicate, propunerea lui Carr către guvernul SUA a fost următoarea: „OTC Enterprises va construi o navă funcţională cu un design circular şi de aproximativ 40 de metri ca diametru şi 15 în înălţime, cu un compartiment pentru echipajul de cel puţin 3 persoane. Nava va pleca din orice locaţie specificată din Statele Unite, va orbita o dată sau de două ori în jurul Pământului şi va ateriza în siguranţă în curtea interioară a clădirii Pentagonului din Washington sau în oricare altă locaţie convenabilă observaţiei publicului”.

Nava va funcţiona pe baza „surselor naturale din mediul înconjurător în perfectă concordanţă cu componentele chimice ale pachetului energetic Utron, nefiind nevoie de modificări, alimentări, înlocuiri decât după un an de funcţionare în atmosfera noastră”.

Nava lui Carr, OTC-X1, va fi construită pe baza binecunoscutelor principii ce au reieşit din munca lui Einstein şi Tesla şi a unei întregi duzine de alţi gânditori liberi ce şi-au păstrat integritatea şi adevărul mai presus de orice câştig sau pierdere materială. Fiind atât filosof, cât şi inventator, Carr spunea că „în esenţă, tot ceea ce am făcut este doar să colectez, aranjez, adaptez şi să orchestrez câteva dintre caracteristicile naturii într-un complex armonios”.

Iată cum era descris într-unul dintre materialele publicitare ale lui Carr OTC-X1: „O adevărată navă spaţială, care e prima navă spaţială terestră a acestui timp – utilizând însuşi spaţiul pe post de catalizator al forţelor electromagnetismului şi gravitaţiei ce pot să fie schimbate între ele”.


Lasă un comentariu