Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Bill Gates vrea să diminueze lumina Soarelui, injectând mii de tone de cretă în stratosfera Pământului. Primul test are loc în iunie 2021

  •  
  •  
  •  
  •  

blankAşa cum scrie site-ul englez Daily Mail, miliardarul Bill Gates, cu ideile lui nebuneşti, doreşte în viitor să arunce cu mii de tone de cretă în stratosfera Pământului, pentru a reflecta lumina Soarelui şi, astfel, spune el, a încetini încălzirea globală.

Primul test al unui proiect ce susţine pulverizarea a mii de tone de cretă în stratosfera Pământului, în încercarea de a „diminua lumina Soarelui” și de a răci Pământul, ar putea avea loc în iunie 2021. Experții Universității Harvard vor testa sistemul trimițând un balon mare la 20 de kilometri deasupra orașului suedez Kiruna și vor lăsa să cadă 2 kg de praf de cretă în stratosferă. Scopul misiunii estimate la 3 milioane de dolari, susținută de miliardarul Bill Gates, este acela de a face ca această cretă să diminueze o parte din radiația Soarelui, și astfel să se răcească planeta.

Ideea a fost puternic criticată încă de la începuturile sale, specialistul Frank Keutsch numind acest proiect de geoinginerie drept „terifiant”. Și alţi experți au avertizat că tehnica neobișnuită ar putea fi dezastruoasă pentru clima Pământului, pentru că ar fi consecinţe pe care nimeni nu le poate prevedea.

blankSursa (traducerea şi adaptarea proprie): Daily Mail

P.S. Sper din tot sufletul ca tot mai mulţi oameni de ştiinţă să se ridice împotriva acestor tehnici nebuneşti de geoinginerie, pentru că nu se cunosc consecinţele. Dacă Pământul se va răci ireversibil şi atunci nu se va mai poate face nimic, planeta noastră intrând într-o „eră glaciară” perpetuă? Ştiţi care ar fi consecinţele? Multe din culturile agricole nu ar mai putea fi obţinute, rezultând o foamete generalizată în lume. Chiar nu-l poate opri nimeni pe acest Bill Gates? Se crede cumva proprietarul Terrei?


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu