Mesaj primit de Elita Globală de la o Entitate Extraterestră Cosmică: „Urmează o resetare cosmică completă pentru Terra” – avertizează un site conspiraţionist


De pe un site minuscul de conspiraţii putem citi următoarea ştire (e adevărat că e mai veche, din 2018):

* Câteva surse de top au pretins că un mesaj extrem de serios a fost trimis oligarhilor din Super Elita lumii. De către cine? De către extratereştrii care sunt responsabili cu planeta noastră, Pământul.

* Iniţiaţii ştiu că extratereştrii se află deja pe Terra, ei arătând ca şi noi, oamenii, însă nu-i putem distinge. Ei se află în posturi guvernamentale înalte, au familii şi produc moştenitori hibrizi. Numărul lor minim este de 200.000.

* Mesajul transmis Elitei Globale este următorul: dacă elitele nu vor curăţa lumea de corupţie şi răutate, o entitate cosmică extrem de puternică va trimite o „judecată finală mondială”, descrisă ca o „Resetare cosmică completă” pentru Terra.

Sursa: Alien Ultimatum: Super-elites clean up the evil in the world or suffer a cosmic reset for Planet Earth! 

P.S. OK… să înţeleg din această ştire din 2018 că acea „entitate cosmică” a trimis pe Terra pandemia în anul 2020, iar Elita Globală a anunţat încă din anul trecut „Marea resetare a Terrei”, la comanda entităţii cosmice!?


Un comentariu la „Mesaj primit de Elita Globală de la o Entitate Extraterestră Cosmică: „Urmează o resetare cosmică completă pentru Terra” – avertizează un site conspiraţionist”

Lasă un comentariu