Mesaj primit de Elita Globală de la o Entitate Extraterestră Cosmică: „Urmează o resetare cosmică completă pentru Terra” – avertizează un site conspiraţionist


De pe un site minuscul de conspiraţii putem citi următoarea ştire (e adevărat că e mai veche, din 2018):

* Câteva surse de top au pretins că un mesaj extrem de serios a fost trimis oligarhilor din Super Elita lumii. De către cine? De către extratereştrii care sunt responsabili cu planeta noastră, Pământul.

* Iniţiaţii ştiu că extratereştrii se află deja pe Terra, ei arătând ca şi noi, oamenii, însă nu-i putem distinge. Ei se află în posturi guvernamentale înalte, au familii şi produc moştenitori hibrizi. Numărul lor minim este de 200.000.

* Mesajul transmis Elitei Globale este următorul: dacă elitele nu vor curăţa lumea de corupţie şi răutate, o entitate cosmică extrem de puternică va trimite o „judecată finală mondială”, descrisă ca o „Resetare cosmică completă” pentru Terra.

Sursa: Alien Ultimatum: Super-elites clean up the evil in the world or suffer a cosmic reset for Planet Earth! 

P.S. OK… să înţeleg din această ştire din 2018 că acea „entitate cosmică” a trimis pe Terra pandemia în anul 2020, iar Elita Globală a anunţat încă din anul trecut „Marea resetare a Terrei”, la comanda entităţii cosmice!?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Un comentariu la „Mesaj primit de Elita Globală de la o Entitate Extraterestră Cosmică: „Urmează o resetare cosmică completă pentru Terra” – avertizează un site conspiraţionist”

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO