Şocant: din aprilie până în septembrie 2021, la Polul Sud a fost mai rece decât în ultimii 30 de ani! Cică planeta se încălzeşte iremediabil…


Pentru cei extrem de îngrijoraţi că planeta noastră se încălzeşte iremediabil, ca urmare a „încălzirii globale” produse de oameni şi că nimic nu se mai poate face, iată vestea bună, care arată că planeta noastră urmează un ciclu normal şi natural de încălzire şi răcire şi nu are nimic de-a face cu agendele globaliste ale „efectului de seră”: în Antarctica (Polul Sud), temperaturile au fost mult mai scăzute decât cele normale în perioada aprilie – septembrie 2021. Ştiri de genul acesta nu sunt promovate în mass-media globalistă, care întotdeauna va ascunde sau va minimiza ceea ce nu-i convine.

Aşadar, a fost extrem de rece la Polul Sud din aprilie până în septembrie 2021. Acest lucru nu este neobișnuit, dar anul acesta (2021) a fost mai rece decât de obicei. Temperatura medie la Stația Polului Sud Amundsen-Scott din Programul Antarctic al Statelor Unite a fost de -61 grade de Celsius. Aceasta a fost cu aproximativ 4,5 grade mai mică decât media din ultimii 30 de ani.

A fost cel mai rece sezon înregistrat vreodată și a avut un impact asupra nivelului de gheață marină, care a intrat în istorie ca fiind al cincilea ca mărime din istoria înregistrărilor.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock