Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Sfere albastre ciudate au căzut din cer în grădina unui englez… Ouă marine nevertebrate sau “sămânţă interstelară”?

114

blankUn bărbat din Dorset (Anglia) a rămas absolut şocat după ce mici sfere albastre au căzut din cer în grădina lui, anunţă BBC. Steve Hornsby din Bournemouth a declarat presei că biluţe cu diametrul de 3 cm au căzut într-o după-amiază târzie, în timpul unei furtuni cu grindină. El a descoperit câteva zeci de astfel de biluţe în grădina sa. El a declarat ulterior că: “Biluţele au fost greu de ridicat, pentru aceasta având nevoie de o lingură, cu ajutorul căreia le-am pus într-un borcan cu gem.”

Dl Hornsby, un fost inginer de aeronave, a mai declarat că “cerul a avut într-adevăr o culoare gălbuie închisă. Ieşind afară pentru a mă duce la garaj, deodată se porni o furtună cu grindină pentru câteva secunde şi apoi, privind în jos, mă întrebai: ‘Ce se află în iarbă?'”. Plimbându-se în jurul grădinii sale, el găsi mai multe sfere albastre ce au fost împrăştiate în întreaga iarbă. “Ele au un înveliş exterior, cu un interior mai moale, dar fără miros, nu sunt lipicioase şi nici nu se topesc.” Dl Hornsby şi-a pus la păstrat biluţele în frigider, încercând să afle ce sunt ele.

Institutul de Meteorologie, după analiza acestora, a spus că substanţa gelatinoasă nu este de “natură meteorologică”. Pe de altă parte, Josie Pegg, un cercetător-asistent de ştiinţe aplicate de la Universitatea Bournemouth, a speculat faptul că aceste sfere aparent ciudate ar putea fi “ouă marine nevertebrate”. El a spus că “poate că e un pic cam devreme pentru reproducere, dar cred că am avut parte de o iarnă foarte blândă. Se cunoaşte foarte bine că ouăle pot cădea pe picioarele păsărilor; în plus, dacă o pasăre a fost prinsă într-o furtună, iată că am putea avea explicaţia.”

P.S. Din punctul meu de vedere, explicaţia doamnei Pegg e absolut ridicolă. Dacă tot a venit cu această teorie, să ne spună şi ce specie are asemenea ouă. Desigur, ar putea fi alte explicaţii, de genul: “sămânţă interstelară”, “plasmă lichidă din Cosmos”, “substanţe chimice ce s-au solidificat în atmosfera Pământului”, “un experiment guvernamental eşuat de creare a norilor” sau “biluţe albastre folosite în curăţarea liniilor electrice din staţiile de electricitate”.

Orgoni Crystal