Un deconspirator spune că marele secret al celor de la Pentagon ar fi acesta: zeii Annunaki se reîntorc pe Terra!


Potrivit mitologiei sumeriene, în trecutul Pământului, au existat mai multe zei și zeițe numiţi Annunaki. Acești zei au sosit pe planeta noastră de pe Nibiru și au creat specia noastră – oamenii, folosită ca forţă de muncă. Acești zei au trăit pe Terra aproximativ 432.000 de ani tereştri.

Acum, Anunnaki se pare că se întorc pe Pământ, potrivit unui interviu cu o sursă Pentagon. Motivul reîntoarcerii lor este acela că ei sunt creatorii noștri și au cunoștințe profunde despre ADN-ul nostru, pe care l-au creat și despre noi, în general, având puterea de a ne controla din nou, ceea ce au făcut de mii de ani.

Anunnaki nu doresc să-şi piardă controlul și vor să guverneze tot prin frică și manipulare. Cu alte cuvinte, aceste fiinţe sunt adevărații conducători ai vieții noastre. Cercetătorul Simon Parkes spune că noi, oamenii, avem 12 tulpini de ADN, fiecare parte fiind legată de o rasă galactică specifică.

În interviul de pe YouTube, un „whistleblower” (deconspirator) dezvăluie faptul că cei din Pentagon cred că zeii sumerieni se întorc pe Pământ. Iată ce spune AICI: „Un alt lucru pe care l-am aflat de la Pentagon, un secret al secretelor de la Pentagon, ar fi acela că zeii sumerieni se reîntorc”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO