Declaraţii şocante ale preşedintelui Trump într-un interviu TV: „Cred că ştiu ce oameni s-au aflat în spatele doborârii turnurilor World Trade Center de la New York”

  •  
  •  
  •  
  •  

De-a lungul timpului au existat mai multe teorii ale conspirației (unele chiar „solide”, cu dovezi palpabile), despre faptul că evenimentele teroriste 9/11 de la New York, atunci când s-au prăbuşit cele 2 turnuri World Trade Center, nu au fost organizate de Osama bin Laden (aşa cum ne spune propaganda oficială), ci au fost orchestrate de forţe oculte din interiorul SUA, care aveau tot interesul să declanşeze ulterior războaie în Orientul Mijlociu.

Și, interesant e faptul că tocmai preşedintele american, Donald Trump, e cel care alimentează acestă teorie a conspiraţiei. Astfel, într-un interviu acordat postului TV ABC, Donald Trump declară următoarele:

„Știți, atunci când am fost ales, toată lumea a crezut că vom fi în război a doua zi. Nu s-a dovedit asta, iar țara noastră este acum mult mai respectată decât era în deceniile trecute. Am reconstruit Armata. Armata noastră a fost complet epuizată de președintele Bush în Orientul Mijlociu și știţi că a fost o decizie teribilă de a intra în Orientul Mijlociu. Eu cred că a fost cea mai gravă decizie din istoria țării noastre, aceea de a merge în Orientul Mijlociu. Şi, apropo, nu Irak-ul a doborât World Trade Center. Nu a fost Irak-ul, au fost alți oameni. Şi cred că știu cine sunt ceilalți oameni. Şi voi cred că ştiţi şi voi, de asemenea… Dar a fost o decizie teribilă…”

De ce preşedintele american nu a adus aminte de Osama bin Laden şi de discipolii săi ca fiind vinovaţi de doborârea turnurilor gemene de la New York, conform teoriei oficiale? De ce spune „cred că ştiu cine sunt ceilalţi oameni”? Ca şi cum ar bănui ceva, dar nu e sigur 100%. asta înseamnă că preşedintele Trump crede altceva decât teoriile oficiale, dar din postura de înalt oficial, nu poate spune mai multe…

Tot interviul îl puteţi citi AICI.


  •  
  •  
  •  
  •  
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner