„Papa Francisc este un participant zelos la Marea Resetare a globalistului Klaus Schwab” – acuză Arhiepiscopul catolic Vigano


Arhiepiscopul Vigano este un arhiepiscop al Bisericii Catolice, care a fost „Nunţiu Apostolic” în Statele Unite, între 2011-2016, anterior fiind secretar general al Vaticanului (2009-2011).

Într-un interviu incendiar recent, Vigano îl acuză pe papa Francisc că este un „participant zelos” la Marea Resetare iniţiată de Klaus Schwab şi de toată şleahta de globalişti din jurul lui. Iată, câteva fragmente din acest interviu (îl puteţi viziona pe YouTube AICI):

* Faţă de cea de-a patra revoluţie, teoretizată de Klaus Schwab, şi de familia finanţei internaţionale din Bergoglio, Papa nu este un spectator neutru (…), ci este un participant zelos, care abuzează de autoritatea sa morală, pentru a sprijini în afara Bisericii, proiectul disoluţiei societăţii tradiţionale, în timp ce în interior, el urmăreşte distrugerea Bisericii, pentru a o înlocui cu o organizaţie filantropică, de inspiraţie masonică. Şi e scandalos…

* (…) Aceasta se aplică atât în lumea civilă, cât şi în cea ecleziastică, confirmând conspiraţia criminală dintre „statul paralel” şi „biserica paralelă”. Mie mi se pare că în această conspiraţie, rolul iezuiţilor a fost decisiv. Nu e nicio coincidenţă că pentru prima dată în istorie, un lider religios din rândul iezuiţilor e aşezat pe tronul lui Petru.

Acest interviu spectaculos al unui înalt oficial din Biserica Catolică, Arhiepiscopul Vigano, care ştie multe din interior, arată cât de multă dreptate au avut aşa-zişii conspiraţionişti, care au spus că actualul papă Francisc este omul globaliştilor, a celor ce doresc o „nouă ordine mondială” în lume, a celor ce doresc disoluţia religiilor principale – creştinismul, islamismul, iudaismul – şi apariţia unei noi religii unice, poate religia luciferiană.

E interesant, aşa cum remarcă şi Arhiepiscopul Vigano, că papa Francisc face parte din ordinul iezuit. Acest ordin a fost excomunicat pentru o scurtă perioadă din cadrul Bisericii în secolul al XVIII-lea, şi, drept răspuns, iezuiţii au format pe ascuns organizaţia malefică Illuminati (în 1776), care să preia controlul atât al Bisericii Catolice, cât şi al întregii lumi. Iar Illuminati, se ştie, a fost întotdeauna interesat de „noua ordine mondială”, de globalism.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): YouTube


Lasă un comentariu