„Armata SUA trebuie să lupte împotriva extratereştrilor cu lasere şi arme nucleare” – spune un raport secret de pe eBay


Imagine: pxfuel.com (Commons Creative – free)

Şefii armatei au fost îndemnaţi să lupte cu extratereştrii cu arme nucleare, potrivit unui document secret denumit „Războiul extraterestre” al lui Combat Operations Research Group. Acesta stabilește modul în care Armata Americană ar trebui să se pregătească pentru războiul cu marțienii.

În prima pagină a raportului putem citi următoarele: „Statele Unite ar putea fi chemate să ducă un război extraterestru în următoarele două-trei decenii. Această lucrare explorează implicațiile acestei cerințe pentru Armata SUA și propune un program de studii care să permită Armatei să îndeplinească această cerință”.

Documentul de 20 de pagini a apărut pentru prima dată pe eBay și nu avea alte informații decât titlul și un preț de 800.000 de lire sterline (1 milion de dolari). Dar acum, el a fost desecretizat și eliberat cercetătorului John Greenwald, care conduce site-ul Black Vault, în condițiile Legii privind libertatea de informare.

Documentul secret afirmă că bazele militare ar putea fi înființate pe „sateliți naturali”, începând cu Luna noastră, pentru a efectua explorarea și supravegherea. Și noi arme, cum ar fi laserele, ar putea fi folosite pentru a combate amenințarea extraterestră.

Raportul spune: „Armele cu energie directă, cum ar fi laserele, par să ofere posibilități extraordinare pentru armamentul spațial, dar sunt necesare cercetări suplimentare pentru a crește puterea acestor dispozitive și a reduce dimensiunea componentelor la proporții ușor de gestionat pentru război”.

Alte puteri de foc ar fi luate în considerare, inclusiv utilizarea rachetelor și a armelor nucleare. „Armele nucleare au un potențial bun pentru aplicare în spațiu, dar utilizarea lor poate fi restrânsă de o serie de factori, cum ar fi efectul radiațiilor nucleare asupra dispozitivelor de comunicație și de detectare”, se spune în raport.

De asemenea, raportul cere să fie dezvoltate costume spațiale speciale pentru a proteja împotriva radiațiilor în timpul unui potențial conflict extraterestru.

Documentul a fost întocmit în iunie 1965 – cu patru ani înainte ca Neil Armstrong să pășească pe Lună.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO