În 1989, 80 de şefi de state ai lumii urmau să anunţe existenţa extratereştrilor pe Terra. Însă, s-a întâmplat ceva groaznic şi s-a renunţat la anunţ… – spune un „insider”


Conform unui „insider” din serviciile secrete americane, în anul 1989, un grup format din şefi de stat, 80 la număr, plănuia să facă un anunţ referitor la existenţa şi contactul confirmat cu forme de viaţă extraterestre inteligente. Dintre aceşti lideri făceau parte preşedintele SUA de atunci, George Bush Sr., secretarul general al ONU, Javier Perez de Cuellar, preşedintele sovietic Gorbaciov şi alţii.

Forma pe care trebuia să o ia acest eveniment s-a decis să fie alarmistă (poate chiar o chemare la arme), un număr considerabil de lideri de stat fiind convinşi că există cu adevărat o „ameninţare extraterestră”. Există informaţii că un anumit şef de stat, care se afla în drum spre casă, într-o coloană de maşini, împreună cu un număr de alţi oficiali, ar fi fost răpit la bordul unei nave extraterestre, acest fapt fiind văzut şi de alţi lideri care participaseră la acea întâlnire. Acestea se petreceau în toamna anului 1989, la New York. În timp ce se afla la bordul acestei nave extraterestre, şefului de stat respectiv i s-a spus că anunţul către omenire nu trebuia să fi fost făcut şi că, dacă va fi necesar, vor fi luaţi la bordul navelor şi alţi lideri de stat, în număr mare. Acelui preşedinte de stat i s-a explicat foarte clar că extratereştrii nu vor permite ca acest anunţ să fie făcut după cum era plănuit.

Se pare că evenimentul respectiv „a explodat” la Casa Albă, ca o bombă atomică şi, chiar dacă nu Bush a fost preşedintele răpit la bordul navei extraterestre, dată fiind această informaţie, se pare că s-a instalat panica în legătură cu faptul că el va fi următorul răpit. Ca rezultat, acest anunţ planificat a fost anulat, şi de atunci acest subiect a fost dat uitării…


Lasă un comentariu