EXCLUSIV! Soarele nostru s-ar putea transforma în „nova” în viitorul apropiat, iar acest lucru ne este ascuns de NASA şi de alte agenţii? O ipoteză incendiară


În 1978, cercetătorii Douglas Vogt şi Gultan au publicat o carte excepţională intitulată Reality Revealed: The theory of multidimensional reality” („Realitatea dezvăluită: teoria realităţii multidimensionale”), în care se vorbeşte despre adevărurile ascunse din spatele Universului nostru. Cartea se mai poate găsi pe Amazon.com, însă preţul ei (la data când scriu acest articol) este unul prohibitiv: 479 de dolari!

În acest articol, am să vă spun în premieră în limba română câteva lucruri foarte interesante din acea carte şi ipoteza acestor autori.

– Totul începe în 1957, când în luna decembrie al acelui an, oamenii de ştiinţă au observat un număr foarte mare de pete solare pe zi, atingându-se la un moment dat un maxim de 355 de pete solare. Acest lucru i-a alarmat pe cei mai mulţi cercetători, apărând deja primele indicii că se întâmplă ceva ciudat cu Soarele. Imediat după aceea, în anul 1958, a fost înfiinţată agenţia spaţială americană – NASA – având drept scop ascuns cercetarea planetelor din sistemul nostru solar, în găsirea unei explicaţii în legătură cu Soarele.

– Materialele găsite pe mai multe corpuri cereşti ar fi oferit deja explicaţia: Soarele, în mod ciclic, ar trece printr-o perioadă de încălzire, iar la un moment dat, el se transformă în novă! Conform astronomilor, nova este o explozie a unei stele care face ca steaua respectivă să devină mai strălucitoare apoi să revină la forma inițială.

– Conform celor doi, Soarele s-ar transforma în novă odată la 12.000 de ani, iar acest lucru ar avea drept consecinţă schimbarea polului magnetic al Pământului, dar şi afectarea gravă a vieţii de pe Terra.

– Cei doi cercetători au şi o veste proastă pentru noi: conform calculelor, în jurul anului 2046, Soarele s-ar putea transforma în novă. Să fie aceasta noua dată a Apocalipsei?

– Pentru a ascunde încălzirea evidentă a Terrei, ca urmare a apropierii Soarelui de momentul transformării în novă, a fost inventată „încălzirea globală din cauza activităţii umane”, nu din cauza Soarelui – spun autorii.

– În 1979, la 1 an după publicarea cărţii „Realitatea dezvăluită: teoria realităţii multidimensionale”, Douglas Vogt primeşte o scrisoare de la o persoană care i-a dezvăluit următoarele: „Am un văr care este astrofizician şi profesor la Universitatea din Alaska. Odată, el mi-a spus că la fiecare 12.000-15.000 de ani, un dezastru iminent ameninţă Terra. El mi-a dezvăluit că adevăratul scop al programului spaţial este acela de a explora efectele dezastrului în întreg sistemul solar. El mi-a mai spus că nici acum şi nici în viitor nu avem tehnologia pentru a evita această situaţie inevitabilă, iar tot ceea ce putem face e să strângem informaţii”.

– Cartea „Realitatea dezvăluită: teoria realităţii multidimensionale” a fost oferită de autori şi lui Luis Walter Alvarez (1911-1988), care a fost un fizician, inventator şi profesor american, laureat al premiului Nobel pentru fizică în 1968. El a fost membru al grupului JASON, în care sunt implicaţi Departamentul Apărării al SUA, CIA sau Departamentul Energiei al SUA. Cele mai multe rapoarte ale grupului JASON sunt clasificate.

Într-una din lucrările ştiinţifice la care a participat şi Luis Alvarez se spun următoarele: „Un calcul aproximativ al distanţei de la care provine iridiul descoperit pe corpurile cereşti din sistemul solar arată că acesta ar fi putut avea originea din explozia unei supernove aflate la o distanţă de 0,1 ani-lumină”. Foarte interesant, pentru că cea mai apropiată stea de sistemul nostru solar este Proxima Centauri, aflată la circa 4,2 ani-lumină. Deci, sursa nu putea fi această stea. Atunci, despre ce (super)novă poate fi vorba atât de aproape de noi?

Aici, îndrăznesc să emit şi eu o ipoteză. Poate că Soarele nu se poate transforma în novă în mod direct, fără o acţiune exterioară; ţinând cont de faptul că o explozie nova este produsă în interacțiunea a două stele care sunt foarte apropiate una de cealaltă, mă gândesc că această „novă” ar putea apare când steaua binară a Soarelui nostru („Steaua întunecată” / „Dark Star”) se apropie foarte mult de astrul nostru. Spuneam într-un articol din 2010 (Precesia echinocţiilor, fenomenul care demonstrează că Soarele nostru are un companion) că Soarele nostru e posibil să aibă un companion. Conform ultimelor date oferite de către NASA, în Univers circa 80% dintre stele fac parte dintr-un sistem binar sau multiplu de sori. De ce n-ar face parte şi Soarele nostru dintr-un asemenea sistem?

Dacă companionul se apropie foarte aproape de Soarele nostru şi atunci se produce „nova” de care vorbesc cercetătorii Douglas Vogt şi Gultan? Reţineţi totuşi că totul e doar o ipoteză…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock