Ce caută în spaţiul cosmic cel mai bogat om de pe planetă, Jeff Bezos (patronul Amazon)? Şi alte lucruri bizare în legătură cu el…


Pe scena mondială se întâmplă în ultima perioadă lucruri din ce în ce mai interesante. Astfel, pe 6 iulie 2021, Pentagonul (Ministerul Apărării al SUA), a anunţat că a anulat un contract de 10 miliarde de dolari oferit pe timpul administraţiei Trump companiei Microsoft, pentru servicii de cloud. Atunci, Amazon a contestat acest contract şi se aşteaptă ca el să fie noul câştigător (Pentagon cancels $10 billion cloud contract given to Microsoft over Amazon).

Tot în urmă cu câteva zile, CEO-ul (preşedintele executiv) companiei Amazon, miliardarul Jeff Bezos, renunţă oficial la acest post în favoarea lui Andy Jassy, deşi totul poate fi o mişcare de faţadă, iar conducerea efectivă a companiei să fie realizată de către Inteligenţa Artificială (Andy Jassy officially takes over as Amazon CEO from Jeff Bezos).

Pe de altă parte, luna asta (iulie 2021), miliardarul britanic Richard Branson, dar şi Jeff Bezos, precum şi alţi bogătaţi ai lumii, vor plăti imense de bani pentru a ieşi în spaţiul cosmic (Virgin Galactic aims to send Richard Branson to space before Jeff Bezos). De ce fac lucrul acesta? Doar pentru a-şi satisface nişte capricii? Există alte motive din spatele acestor mişcări?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO