Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

23 de minute în iad – de asta pretinde că a avut parte un bărbat, după ce a avut parte de o experienţă în apropierea morţii! Mirosul din iad a fost atât de dezgustător…


Imagine: pixaby.com (Commons Creative – free)

Oricine a avut o experiență în apropierea morţii, şi care este întrebat ce își amintește despre ea, v-ar răspunde că i-a văzut pe cei dragi, un tunel de lumină și un sentiment de pace și mulțumire. Cu toate acestea, pentru Bill Wiese, experiența sa din apropierea morţii a fost chiar opusă.

Wiese susține că într-o noapte din anul 1998, s-a ridicat în jurul orei 3 dimineața pentru a lua o băutură, când a avut ceea ce a descris drept o „experiență în afara corpului”, călătorind printr-un tunel lung spre ceea ce el crede că era iadul însuși.

„Era din ce în ce mai cald și am aterizat pe o podea de piatră într-o celulă de închisoare din iad”, a povestit el. Erau ziduri de piatră, bare, totul arăta ca o temniță – o temniță murdară, urât mirositoare, plină de fum. Căldura era atât de insuportabilă, încât mă întrebam cum de mai eram în viață. De ce sunt aici, cum am ajuns aici?”

Următorul lucru pe care şi-l aminteşte bărbatul a fost întâlnirea în temniţă cu ceea ce păreau a fi doi demoni mari. „Un demon m-a ridicat și m-a aruncat în peretele acestei celule de închisoare. M-am simțit ca și cum oasele s-ar fi rupt în mine. Acum știu că un spirit nu are oase, dar s-a simțit așa. M-am întrebat cum de mai eram în viață. Celălalt demon și-a înfipt ghearele în pieptul meu…”

„Duhoarea din iad este cel mai dezgustător miros pe care l-am avut vreodată”, a mai spus el. Apoi, el s-a trezit că se afla din nou în corp. A scris ulterior o carte despre experiența sa – „23 de minute în iad”, o carte care a ajuns să vândă milioane de exemplare.

Cu toate acestea, rămâne neclar dacă el a avut o experiență autentică sau pur și simplu a visat.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): ladbible.com


Lasă un comentariu