Un fizician demonstrează existența unei civilizații umanoide pe Marte, care a fost ucisă într-o explozie nucleară planetară


Un studiu din 2015 publicat de fizicianul John E. Brandenburg are cea mai bună explicație a ceea ce s-ar fi putut întâmpla pe Marte în trecutul îndepărtat. Planeta care a avut odată o atmosferă asemănătoare Pământului s-a confruntat cu o explozie termonucleară masivă care i-a distrus atmosfera. Studiul a luat în considerare Ipoteza Cydoniană și Paradoxul lui Fermi.

Brandenburg a luat în considerare ipoteza Cydoniană în lumina imaginilor și a datelor geochimice. El a adoptat un model de eroziune geologică, asemănător Pământului, pentru a fi comparat cu artefactele de pe Marte, folosind piramidele de la Giza, precum şi capetele Sfinxului și Olmece. Cât priveşte „Paradoxul lui Fermi”, omul de ştiinţă Enrico Fermi a stabilit că, ţinând cont de faptul că Universul este foarte vechi în comparație cu umanitatea, a existat destul timp pentru ca alte specii să se dezvolte și să se răspândească în tot Universul pe toate planetele locuibile. Pe de altă parte, NASA (Agenţia Spaţială Americană), încă de la începuturile sale, s-a așteptat ca artefacte ale activității inteligente din trecut să poată fi găsite în sistemul solar, pe Lună sau pe alte planete.

În lucrarea sa, fizicianul Brandenburg a arătat că au fost studiate datele de la două situri marțiane Cydonia Mensa și Galaxias Chaos, care au stat la baza ipotezei Cydoniene a unei civilizații antice pe Marte. Datele izotopice și cu raze gamma de pe Marte au dezvăluit dovezi că o explozie masivă de fuziune și fisiune a avut loc pe Marte lângă Cydonia Mensa. Gazele nobile, care rămân aproape libere de reacții chimice cu mediul înconjurător și ale căror abundențe relative originale se crede că sunt fixate prin nucleosinteza primordială anterioară formării sistemului solar, oferă indicii despre procesele care au modelat atmosferele planetare contemporane.

O caracteristică a atmosferei lui Marte este predominanța a doi izotopi ai gazelor nobile: 129Xe și 40Ar. Ambele gaze sunt recunoscute ca radiogenice, fiind datorate reacțiilor nucleare dintr-un mediu planetar. Aceste caracteristici izotopice sunt unice pentru Marte. Aceasta înseamnă că suprafața marțiană a fost aparent locul unor evenimente radiologice masive, care au creat cantități mari de semnături de izotopi și au acoperit suprafața cu un strat subțire de resturi radioactive îmbogățite în anumite elemente în raport cu rocile sale subterane. Acest fenomen poate fi explicat ca fiind datorat a două explozii nucleare anormale mari pe Marte în trecut.

A fost cea mai simplă ipoteză care a putut fi formulată, pe baza datelor oferite de sonda spaţială Viking, pentru a explica arheologia aparentă de pe Marte, deoarece presupunea aceleași procese: viața, evoluția și civilizația, care au produs piramidele și Sfinxul de pe Pământ, ar fi putut funcționa şi pe Marte, pentru perioade similare. Mai ales că pe Marte se pare că a existat şi apă.

Existența unei civilizații umanoide pe Marte este complet în concordanță cu climatul său aparent de lungă durată din trecut asemănător cu cel al Pământului. Această civilizație marțiană a dispărut aparent din cauza unei catastrofe planetare de origine necunoscută, care a schimbat clima lui Marte. Cu toate acestea, ce a pus capăt acestei civilizații, a fost un atac nuclear masiv? Luate împreună, dovezile sugerează că Marte a fost locul unui masacru nuclear planetar.

Mai jos, în acest articol, puteţi observa câteva sculpturi masive de pe Marte, ce arată chipuri umanoide gigantice. De cine au fost ele făcute?

Chipul umanoid din regiunea Cydonia, vazut din mai multe unghiuri
Cele doua chipuri din zona Galaxias Chaos
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO