Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

A înnebunit? Un savant în rachete a pretins că s-ar fi întâlnit cu un extraterestru deghizat într-un om de afaceri internaţional


Fanii fenomenului OZN ştiu deja povestea lui Val Thor, presupusul extraterestru ajuns să se întâlnească în mod oficial la Casa Albă. Povestea suna astfel: în 1957, un OZN ar fi aterizat în Washington, în faţa a doi poliţişti. Din el, ar fi coborât un tip înalt, arătos, care i-a rugat pe poliţişti, într-o engleză perfectă, să-l ducă la Pentagon!

De acolo, prin coridorul secret, bărbatul misterios ar fi fost dus la Casa Albă, fiind primit de preşedinţii Eisenhower şi de viitorul preşedinte Nixon. Cunoscut ca Val Thor, acesta ar fi fost cazat în Pentagon (camera 4D-717, etaj I), ţinând ulterior un discurs secret la ONU în care menţiona că venea de pe Venus (unde trăiesc în oraşe subterane). Val Thor a părăsit Terra pe 16 martie 1960.

Există însă o poveste asemănătoare, care a fost povestită de Daniel Fry, unul din primii savanţi în construcţia rachetelor. Acesta declara la un moment dat, în mod şocant, că ar fi cunoscut un „străin”, pe nume Alan, care avusese nevoie de 5 ani pentru a se aclimatiza şi a obţine prin „influenţă” identitatea de „om de afaceri internaţional”, calitate în care a contactat şi preşedinţi ai SUA. Să-l credem sau nu!?


Lasă un comentariu