Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Câte evenimente / personalităţi, care le vedem la TV sau pe Internet sunt false, fiind creaţii ale Inteligenţei Artificiale?


Vorbeam acum 2 zile în acest articol – Mai putem deosebi adevărul de minciună? „Deepfake”-ul Inteligenţei Artificiale falsifică masiv fotografii şi videoclipuri pe Internet – despre avansul extraordinar al Inteligenţei Artificiale. Spuneam în articol despre Inteligenţa Artificială şi cum aceasta poate crea imagini și videoclipuri hiperrealiste (false) ale oamenilor / personalităţilor. Astfel, am putea fi foarte uşor induşi în eroare. Un exemplu clasic de videoclip fals este un videoclip din 2018, în care un Obama fals îl înjură pe preşedintele american în exerciţiu din acel moment, Donald Trump.

Tot acum 2 zile, în acest articol – În laboratoare secrete, există tehnologii avansate cu peste 30 de ani faţă de ceea ce ni se oferă acum? Ce ne pregăteşte Elita Lumii? – emiteam o ipoteză: şi anume, posibilitatea ca în secret să se dezvolte tehnologii care sunt cu decenii înaintea tehnologiilor la care publicul larg are acces în acest moment.

Ţinând cont de aceste două lucruri (tehnologii ce nu sunt oferite publicului decât peste 20 – 30 – 40 de ani şi Inteligenţa Artificială care poate crea imagini şi videoclipuri false), se poate pune legitima întrebare: dacă o bună parte din ceea ce ni se prezintă pe Intenet şi la TV, de peste 20 – 30 de ani,  nu este altceva decât o lume falsă? Câte evenimente care ni se prezintă sunt reale sau false? Dacă unele personalităţi pe care le vedem acum la TV / Internet nu sunt altceva decât creaţii ale Inteligenţei Artificiale, cu scopul clar de a ni se manipula minţile? Dacă e adevărată ipoteza, de cât timp trăim în lumea falsă a Inteligenţei Artificiale?


Lasă un comentariu