Profeţie năucitoare: într-un film documentar din 1956, se preconizează apariţia unui virus mortal până în anul 2020, de undeva din Asia, care se va răspândi în întreaga lume!? E un fals sau nu?


Foarte interesant videoclipul publicat AICI, cu traducere în limba română, şi care prezintă o secvenţă dintr-un film documentar din 1956, în care sunt profeţite o mulţime de lucruri ce chiar s-au întâmplat în zilele noastre!

Iată traducerea filmului:

* Când vă gândiți la viitor, probabil că vă gândiți la tehnologiile remarcabile pe care le-ați văzut în revistele de benzi desenate și în filme.

* Probabil că vă gândiți la mașini zburătoare, la trenuri propulsate de electromagneți, sau la roboți casnici care se vor ocupa de ceea ce aveţi nevoie.

* Deși mulți oameni de știință spun că multe din asemenea invenții sunt improbabile sau nenecesare, s-ar putea să fiți surprinși ce are viitorul pregătit pentru noi.

* Imaginați-vă că vă puteți să faceți cunoscute opiniile voastre către milioane de oameni în același timp, prin simpla scriere a cuvintelor pe o tastatură și trimiterea lor prin aer (aici se vorbeşte, în mod clar de Internet).

* Gândiți-vă cum va fi viața când multe ustensile de birou, inclusiv mașina de scris, pot încăpea într-un dispozitiv mai mic decât o felie de pâine (o minunată descriere a smartphone-ului).

* Gândiți-vă ce planuri de vacanță puteți face, când puteți vizita orice loc de pe Pământ cu o singură călătorie a avionului.

* Cu siguranță, viitorul sună luminos. Dar nu înseamnă că nu va avea și părțile lui întunecate. Conform anumitor predicții, obezitatea probabil va face ravagii; corupția politicienilor va fi atât de răspândită încât va fi percepută ca ceva normal; oameni care nu au de spus nimic util, vor transmite în eter cererea lor de a fi luați în seamă; iar actori altădată iubiți de oameni, vor promova uleiul de șarpe.

* Dar, poate cel mai rău lucru va fi apariția unei boli mortale, și cu potențial devastator. Gîndiți-vă la ultima oară când ați avut gripă. Probabil că ați fost în convalescență zile întregi, fără să aveți poftă de mâncare. Experții prezic că până în anul 2020 va apare un nou virus, care se va răspândi de undeva din Asia către toată lumea. Iar cum călătoriile internaționale cu avionul vor fi disponibile pentru orice om, o boală – care în trecut ar fi fost ținută sub control – atunci se va răspândi rapid în toate colțurile lumii.

Ce predicţie uluitoare constituie ultimele propoziţii! Să se vorbească despre un virus mortal care va apare până în anul 2020, ce va apare din Asia şi se va răspândi în întreaga lume, ca urmare a călătoriilor cu avionul… asta înseamnă să fii mai tare ca Nostradamus! Mie nu îmi vine a crede ceea ce am văzut în acest scurt videoclip şi mă gândesc dacă nu cumva filmul a fost falsificat, fiind realizat în 2020-2021, dar care pare atât de bine realizat, în stil vintage, încât zici că are cel puţin 60 de ani vechime…


Lasă un comentariu